Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry'dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu


     Capcom, 2013'ün ilk aylarına göz kırpan Devil May Cry'ın oynanış ve grafiklerine göz atabileceğimiz tam 32 dakika uzunluğunda bir video yayımladı.
 
     Videonun girişinde karşılaştığımız genç Dante, tabancalarıyla ve özellikle de kılıcıyla düşmanlarına kan kusturmaya devam ediyor. Oynanış olarak hareketliliğinden bir şey kaybetmeyen yeni Devil May Cry oyununda da kombolar ön planda olacak. Ayıca bazı anlarda Dante'nin kılıcının balta veya tıpan şekline girdiğini görüyoruz.
 
      Savunma için Dante'nin havada sağa, sola, öne veya arkaya çekilme gibi özellikleri de bulunuyor. Daha çok saldırı üzerine kurulu olan böyle bir oyunda savunma dinamikleri yeterli düzeyde.
 
     Mekanların anlık hareketlerle değişmesi oyundaki hareketliliği ve aksiyonu artıracak bir etken olmuş. Zira duvarlarda çıkan yazılar da hikayeye dahil olmamızda etkili olacaktır.
 
     Grafiksel anlamda, dövüş efektleri ile renklenen monitörlerimiz çevreye bakıldığında soluk kalıyor. Özellikle 2013'te çıkacak bir yapım için bu düzeyde grafiklerin sunulması eleştirilebilir olsa da yeterli olduğunu söylemek mümkün.
 
     Yayımlanan bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom pc ps3 xbox 360 e3 2012 gameplay oynanış videosu
Rapor: Iron Man 3 Yapım Aşamasında Ghost Recon: Online, Wii U'ya Hâlâ Yapılıyor mu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Doppelgangbanger

2.7.2012 19:58:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri god of war da dahil gördüğüm en iyi boss savaşıydı. vay anasını...
Nesini beğendin ki bu boss savaşının? Bir bossu 50 kere kesiyorsun, onun dışında bildiğin basit boss savaşı işte. Bir çeşitliliği yok.

Doppelgangbanger

2.7.2012 17:21:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: ercani bumu dmcnin ihtiyacı olan yenilenme oyunun sistemini koru komboları olduğu gibi aktar ana karakteri değiştir.
Oyuna farklı bir tarz getirdi adamlar. Yeni Dante'nin farklı gördüğün gibi. Ama buna ihtiyacı yoktu DMC'nin. Tabii yeni nesil için ihtiyacı var orası ayrı.

Doppelgangbanger

2.7.2012 17:19:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: DevilMayCry0 bu danteninde kendine göre bir karizması var bence. tabiki önceki dante daha iyiydi ama bu bir rebooth olduğuna göre ve buda dantenin gençliğini konu aldığına göre ilerideki oyunlarda dante eski haline dönecek bence. ayrıca sırf dantenin görünüşü değişti diğe böyle harika bir oyunu almıycam diğen arkadaşlarıda anlamıyorum sırf karakter değişti diğe hayranı olduğum bir oyundan vazgeçmem ve oyunda gayet açık bir devil may cry atmosferi var hattaki arka plan dinamikleri ile oldukça iç içeyiz ki buda oyunu oynarken oyunun atmosferine girmemizi daha çok sağlar bu konudaki tek korkum arka planı seyrederken şeytanlardan sopa yememek :) ayrıca 2. oyunu dante ile oynadıkta noldu gayet ruhsuz sanki uyku ilacı almış ağır ağır hareket eden bir dante vardı karşımızda ve oyun bir süre sonra oyuncuyu kendinden soğutuyordu. bana sorarsanız 4. oyundan daha iyi olacak hatırlarsanız nero ile oynadığımz bölümleri danteyle birdaha oynuyorduk ve hiç bir yenilik katmıyordu oyuna dantenin hareketleri silahları ve danteyle oynamanın verdiği haz ne kadar fazla olsada sonuçta nero ile oynadığımz bölümleri tekrar dante ile oynatmıştı oyun bize.. hiç şüpem yok ki bu oyun 1. ve 3. oyunun şanını koruyacak eski dante olsa fena mı olurdu ? hayır aksine daha iyi bile olurdu ama bu danteyede bir şans vermek lazım bence hem az öncede dedğim gibi bu bir reboot ve dante daha genç umarım ilerde eski dante geri gelir :)
Evet, bu Dante'nin de kendi tarzı var fakat bizim Dante'nin yerini tutmuyor ne yazık ki. İlerideki oyunlar nasıl olacak bilinmez. Ama sanmıyorum ki NT Capcom kadar iyi bir Dante yaratsın. Kimse sırf Dante'nin görünümü değişti diye böyle bir oyunu almayacağım demiyor. Oyun DMC'nin verdiği coşkuyu veremiyor. Ha, Dante'nin tipi çok kötü ben bu oyunu oynamam diyen adamlar da var ama onlar da olayı çok abartıyor. DMC'yi DMC yapan Dante değildir. Dante yerine başka karakter olsa da oynanır. Önemli olan senaryoyu etkileyici bir biçimde sunabilmeleri. 2. oyunu oynamadım ama DMC2'yi videolarından gördüğüm kadarıyla çok sevdim. Tabii Dante'yi de öyle. Adam iblis abi, tabii soğuk olacak. Normal insan gibi olmasını bekleyemezsin ki. Asıl çocuk gibi davranan, yerinde duramayan Dante'yi sevmiyorum ben. İblis dediğin biraz olgun ve cool olacak. Valla 4. oyunu beğenmedim ama bu oyunun 4. oyundan daha iyi olacağını da sanmıyorum. Bu oyun DMC'nin ortamından çok uzak bir oyun. Nero ile oynadığımız bölümleri Dante ile oynamamızın eleştirilmesini anlamıyorum. Senaryo öyle gerektirdiği için Nero ile oynadığımız bölümleri Dante ile oynuyorduk. Nero tecrübesizliği ile bossları öldüremiyordu. Dante ise Nero'nun yarım bıraktığı işi tamamladı. Eğer Dante ile Nero'nun öldüremediği bossları öldürmeseydik o bosslar orada duracaktı. Ki zaten Nero'nun savaştığı bosslarla Dante'nin savaştığı bosslar farklı olsaydı aynı bosslarla diğer karakterle de savaşmak isteyecektik. DMC4'te buna gerek kalmadı. Her iki karakterle de, her bossla savaştık. Oyuna, tüm stilleri bir arada kullanmak ve DB ile kendine çekme ve düşmanın gardını kırma gibi özellikler gayet yenilik katıyordu. Nero ile oynadığın bölümleri Dante'nin comboları ile oynuyordun ve Nero'yla oynadığın bölümleri Dante ile oynamanın hevesi kalmıyordu içinde. Bu oyunu DMC oyunu olarak oynamak hata olur. Bu oyunu apayrı bir oyun gibi oynamak gerek. Bu oyun ne yaparsa yapsın DMC1 ve DMC3'ün yanına dahi yaklaşamaz, buna emin olun. Oyun belki DMC4'ten de daha güzel olur ama sadece oyun olarak. Bu oyun bir DMC oyunu olarak DMC'nin hiçbir serisiyle yarışamaz.

BSC Misafiri

10.6.2012 13:06:15

0
god of war da dahil gördüğüm en iyi boss savaşıydı. vay anasını...

Dhiozy

10.6.2012 10:42:37

0
Fark ettiyseniz ilk videoda dante aşırı emo idi. Şimdi videolarda gelen tepkilere bakılarak azaltmışlar

pesimist011

10.6.2012 01:53:38

-1
oyun güzel olmuş yeni havası falan. üstelik beyaz saçlarla nereye kadar. günümüzde sinema sektöründede bir çok oyunu görüyoruz beyaz perde de beyaz saçlarla olmazdı. ama sanki ağız kısmını biraz abartmışlar. bi dönüm ağız olmuş karakterde. gelsin hele bir başka oyunlarla kıyaslanamaz zaten de eski versiyonlarıyla kıyaslarız.

blizzard3

10.6.2012 00:58:33

0
bu tarz oyunları neden sevmiyorum ya :) dandik geldiği için olabilirmi

DevilMayCry0

10.6.2012 00:27:24

0
bu danteninde kendine göre bir karizması var bence. tabiki önceki dante daha iyiydi ama bu bir rebooth olduğuna göre ve buda dantenin gençliğini konu aldığına göre ilerideki oyunlarda dante eski haline dönecek bence. ayrıca sırf dantenin görünüşü değişti diğe böyle harika bir oyunu almıycam diğen arkadaşlarıda anlamıyorum sırf karakter değişti diğe hayranı olduğum bir oyundan vazgeçmem ve oyunda gayet açık bir devil may cry atmosferi var hattaki arka plan dinamikleri ile oldukça iç içeyiz ki buda oyunu oynarken oyunun atmosferine girmemizi daha çok sağlar bu konudaki tek korkum arka planı seyrederken şeytanlardan sopa yememek :) ayrıca 2. oyunu dante ile oynadıkta noldu gayet ruhsuz sanki uyku ilacı almış ağır ağır hareket eden bir dante vardı karşımızda ve oyun bir süre sonra oyuncuyu kendinden soğutuyordu. bana sorarsanız 4. oyundan daha iyi olacak hatırlarsanız nero ile oynadığımz bölümleri danteyle birdaha oynuyorduk ve hiç bir yenilik katmıyordu oyuna dantenin hareketleri silahları ve danteyle oynamanın verdiği haz ne kadar fazla olsada sonuçta nero ile oynadığımz bölümleri tekrar dante ile oynatmıştı oyun bize.. hiç şüpem yok ki bu oyun 1. ve 3. oyunun şanını koruyacak eski dante olsa fena mı olurdu ? hayır aksine daha iyi bile olurdu ama bu danteyede bir şans vermek lazım bence hem az öncede dedğim gibi bu bir reboot ve dante daha genç umarım ilerde eski dante geri gelir :)

BSC Misafiri

9.6.2012 20:56:56

0
uuuuuuuuuuuuuuuuuu fena!

stun

9.6.2012 17:05:56

0
emo yum ama ........ :D gerisi size kalmış .... :D

BSC Misafiri

9.6.2012 16:45:53

+1
İlk başta bende çok tepki göstermiştim özellikle ilk videosundaki tip karakterimiz sonradan yapılan iyileştirmelerle güzel gözüküyor oyunun combo yapısı korunmuş açıkçası benim hoşuma gitti pc de oyunun modlanabileceğini düşünüyorum hani sırf karakter değişti diye oyuna kötü diyenler var yanlış düşünüyorlar.Benim için bu serinin adı yeter 8 bit oyun olsun adını dmc koysunlar yine açar oynarım

BSC Misafiri

9.6.2012 16:44:43

-1
Oynanışı beğendim fakat her zaman söylediğim gibi şu karakter nedir ya dicek bişe bulamıyorum dmc dmc olalı böyle kepazelik görmedi bu karakter yüzünden bu oyunu asla almıcam. Nerde o eski dante

ercani

9.6.2012 16:26:09

0
bumu dmcnin ihtiyacı olan yenilenme oyunun sistemini koru komboları olduğu gibi aktar ana karakteri değiştir.

einhander

9.6.2012 16:04:26

+2
halen gozum alısamadı genc danteye

by-devilboy

9.6.2012 14:39:01

0
Artık DMC'nin benim gözümde diğer oyunlardan farkı kalmadı, sıradan bir oyun işte...

KarapathiaN

9.6.2012 14:21:53

0
Hiç ama hiç beğenmedim. Seni özleyeceğim DMC...

BSC Misafiri

9.6.2012 13:26:40

0
Ninja Theory iyi bir iş çıkarmışa benziyor. Enslaved tan sonra Devil may cry gibi bir seriyi kendilerine has bir aksiyonla harmanlamaları gayet güzel olmuş.Ayrıca dantenin özünden hiçbir şey kaybetmediğini söyleyebilirim.Genel olarak beğendim.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız