Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry HD Collection Mart Ayında Japonya'da

Serinin ilk maceralarını kaçırdıysanız bu paket tam size göre
     Capcom bir yandan yeni Devil May Cry oyununu İngiliz geliştirici Ninja Theory'e emanet ederken, bir yandan da serinin ilk üç oyununu Devil May Cry HD Collection paketinde satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
 
      Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Special Edition'ın bulunacağı bu paketin Avrupa ve Amerika çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ama Japonlar bu oyunlara 22 Mart'ta kavuşacaklar.
 
      Daha önce Devil May Cry HD Collection'ın Avrupa'da 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını açıklayan Capcom artık bu bölgede oyunu 22 Mart sonrası bir tarihte paketi çıkarabilir. Eğer bir satış stratejisi uygulanacaksa DMC ile HD Collection çıkışı arasında çok uzun bir zaman olmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
devil may cry hd collection capcom ps3 xbox 360
Avustralya'da Syndicate'in Satışına Onay Çıkmadı Vita'da Bazı Dijital Oyunlar Daha Yavaş Yükleniyor

BSC Misafiri

20.12.2011 12:55:50

0
Devil May Cry 2 : Dante’s Awakening diye bir oyun yoktur Dante’s Awakening 3. oyunun normal sürümünün adıdır :) Adından anlaşılacağı üzere Dante nin uyanışı gençliğini çağrıştırmaktadır Dante nin güçlerinin farkına vardığı muhteşem başyapıt
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry HD Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız