Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 5'in İkinci Demosu PS4 ve Xbox One için Çıktı

 
Capcom, Devil May Cry 5'in ikinci demosunu PlayStation 4 ve Xbox Öne için yayınladı. Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
 
Demonun PlayStation Store ve Xbox Store'daki tanıtım yazısı:


En iyi Şeytan Avcısı, aksiyon oyunu hayranlarının beklediği tarzda geri döndü.

Bu demoda Nero'yu ve onun Devil Breaker'ını kontrol ederek şeytan ordularına karşı savaşacaksınız, yeni beceriler edineceksiniz ve Red Grave City'yi kurtaracaksınız!

Bu demodan alınan kayıt verileri, oyunun tam sürümünü oynadığınızda bonus 30.000 Kırmızı Küre verecektir.
 
Devil May Cry 5 Xbox Exclusive Demo ile kıyaslandığında bu demo, Punchline Devil Breaker eklentisini içermektedir ve Kişiselleştirme seçeneğinin kullanımına imkan sağlamaktadır. 


Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformları için 8 Mart 2019'da çıkacak.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Devil May Cry 5 Capcom DMC 5
Assassin's Creed III Remastered 29 Mart'ta Çıkacak Daedalic Entertainment Önümüzdeki Haftalarda Altı Yeni Oyun Duyuracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.2.2019 10:18:37

0
Demoyu oynadım ve abartıldığı gibi gelmedi. Dmc3 ve Dmc4ü belkide 10 kez bitirmişimdir ama bu oyunun mekanikleri boş hissetirdi. Düşmanlar saldırmadan sizi izliyor ve kamera açıları yer yer sapıtıyor. Special edition çıkarsa ucuzlayınca alırım. 10 sene bekledikten sonra biraz hayal kırıklığı oldu.

BSC Misafiri

8.2.2019 12:14:59

0
2 gündür aralıklarla kimse oyunu oynamış mı, nasıl yorum yapmışlar diye bakıyorum, merakım sadece benim yaşadığım şey diğer oynayanlarda da olmuş mu diye.DMC 5 oynanış, dinamikler genel olarak beni memnun etti sadece kamera açıları biraz canımı sıktı.Aksiyon anında kamera saçmalayabiliyor.Birde şu son bosa gelip öldükten sonra bölümün en başına attığında, direk bosa gideceğimiz bir kısayol olursa çok güzel olur, dileyen kısayolu tercih eder, dileyen karakteri biraz daha geliştirir.Karakterini geliştiren bir oyuncu da vakit kaybetmeden bosa gitmiş olur, oyundan soğumayız böylelikle diye düşünüyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Devil May Cry 5
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız