Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Detroit: Become Human 1.5 Milyondan Fazla Oyuncu Tarafından Oynandı

 
Quantic Dream resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dünya genelinde 1.5 milyondan fazla oyuncunun Detroit: Become Human'ı oynadığını ve oyunun toplamda 20 milyon saatten fazla oynandığını duyurdu.
 
"You are now well over 1,5 million worldwide to have played @Detroit_PS4, totalling above 20 million hours of playtime!"
Daha önce açıklandığı üzere, 25 Mayıs 2018 tarihinde PlayStation 4'e özel olarak çıkan Detroit: Become Human ilk iki haftasında 1 milyon kopya sattı.

Quantic Dream'in ilk önce PlayStation 3 daha sonra PlayStation 4 için çıkardığı diğer oyunları Beyond: Two Souls 2.8 milyon, Heavy Rain 5.3 milyon kopya satmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Detroit: Become Human Detroid Become Human PlayStation 4 PS4 Quantic Dream Kara Project Kara Tech Demo david cage
The Quiet Man için Oynanış Videosu 9 Ağustos'ta Yayınlanacak Octopath Traveler Satışları Bir Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E87629FD5

7.8.2018 13:42:16

+4
Bloklayamazsın orayı geç, tıpı tıpış okursun

İdrak İstimlak

7.8.2018 13:29:10

+2
Yahu onca açıklamaya rağmen şunları yazarak kendini küçük düşüren, kendi kendini aşağılayan sensin. Sonra sen neye dayanarak benim 300 liraya oyun aldığımı düşünüyorsun ki? En son mesela GoW'u çıktıktan 2 ay sonra 150 liraya PSN'den aldım, şu an PSN'de 30-40 liraya satılan bir dünya oyun var. Şükür Xbox One'ımız da var, Live Store fiyatlarını da görüyoruz. Örnek GT Sport 37 lira, Forza 7 150 lira gibi. 3. parti 3A oyunların fiyat karşılaştırmasına girmiyorum bile. Neymiş We Happy Few'muş, yahu bir tarafta GoW var, Spiderman var, öte tarafta State of Decay 2 var, Sea of Thieves var. Gözünü seveyim, bedava olsa bakmam ben bu oyunlara. Ayrıca ben çöp olsa alırım diye de bir cümle kurmadım, element uydurma bir yerlerden. Sevdiğim oyunları alır oynarım, keyfimin kahyası değilsin. İstediğim kadar parayı da veririm bu oyunlara. Yahu insanda azıcık utanma olur, kırık plak gibi konu, konu geziyor 300 TL diye bir slogan bulmuşsun kendince, troll'lük yapıyorsun. Şu tavırlarından dolayı Xbox fanları bile senden irite olmuş, ne duruma düştüğünü göstermek için karşına illaki ayna mı koymamız lazım? Sen git köşene, Xbox One X'inle paşa paşa oyunlarını oyna, yorma kendini buralarda, heba etme, zira kimse seni ciddiye almıyor, resmen dalga konusu oldun...

Guest-AEF248198

7.8.2018 11:13:33

0
4 artı alan şahsın yorumuna baktım, neden blokladığımı daha iyi anladım. Küçük düşürücü ve aşağılayıcı yorumlara devam etmiş. Oyunları alıp oynamaya devam edeceğini söylemiş. Zaten sizi engelleyen yok, 300 tl oyunlara olan tepkimi de akıllarınca aşağılamaya çalışıyorlar. Bak en basit bir örnek We Happy Few'in Xbox fiyatına bakın birde Ps4 fiyatına bakın. Sonra gelin beni aşağılamış bir şekilde yorumda bulunan şahsın şu yorumunu tekrar okuyun Ha işte o aradaki farkın neden olduğunu anladınız mı? Çöp olsa alırım diyorlar ya ha işte aradaki fark oradan geliyor. Yorumu şikayet ettim siz böyle yorumlara devam edin zamanla insanlara itici gelmeye başlayacaksınız zaten.

Guest-0CCF51958

7.8.2018 01:20:27

+2
Muhteşem bir oyun. Ps4 sahibi olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu oyunu deneyimledikten sonra boşluğa düştüm resmen.

einhander

6.8.2018 17:48:32

0
oynamak yerıne gameplay izlemek benim için daha tercih edilesi

İdrak İstimlak

6.8.2018 16:43:31

+2
Üstad anlattıklarına birebir katılıyorum, ancak hala şu kadar yazıyı okuyup, anlama kabiliyetinden yoksun insanlarla uğraşıyoruz. Bir de kendi, kendine artistlik yapıyor, yahu senin ederin nedir, çapın nedir? Exc oyunlar çıktıkları konsolun vitrinidir, konsolun genel yaklaşımını ayna gibi yansıtır. Oyunlarla içli, dışlı birisi Nintendo, Sony oyunlarını bilmese bile rahatlıkla birbirinden ayırt edebilir. Bu yüzden exc oyunlar aynı zamanda çıkartıldıkları konsolların prestijini temsil ederler. Şimdi bu vatandaş satış rakamlarından, fiyatlarından vurmaya çalışıyor aklın sıra bizi. Yahu sen hiç baktın mı, Rise of Roma, Rise of the Tomb Raider, Forza'lar, GeoW falan kaç sattı. Bir ara iyi hatırlıyorum Forza Motorsport 300-500 bin anca satabilmiş, bundle'larla işi kurtarmaya çalışıyorlar. Biz diyoruz ki, MS bu satış rakamlarına fazla tahammül edemez, kapatır geçer bu stüdyoları. Ama Sony ne yapıyor, senelerdir yaptıkları gibi, bu türden oyunları çıkartmaya, yeni stüdyolar açmaya devam ediyorlar. Şimdi oyuncuyum diyen, aklı başında birisi oyunun kaç tane sattığına mı bakar, yoksa bu tip oyunların gelip, gelmediğine mi. Yahu adamlar neredeyse 20 yıldan uzun bir zamandır bu prensibi benimsemişler. Çeşitlilik ve özel oyun bu adamların temel ilkesi. Özünde de cidden kaliteli ve çeşitli oyunları her nesilde sunduklarını görüyor ve konsolları çıkar çıkmaz bu geçmişe güveniyor ve alıyorsun. Karşında paralı online, mikro ödeme, DLC gibi sömürü düzenini kuran bir firma var. Yetmiyor, kapattığı onlarca stüdyo ile, stüdyo katili bir firma var, yıllardır sözü verilen ama çıkmayan, çoğu zaman iptale giden oyunlar var. Sevdiğin oyunlar vardır, bunlar müşteri olarak görmez, sağladığın faydaya bakarsın, bak bunu anlarım ama böyle bir firmayı savunup, karşılığında karaladığın firmanın yaptıklarına bakınca, ben bu tip adamlara sadece gülebiliyorum, daha da ötesinde bu zavallı insanlara acıyorum. Ne diyeyim, Allah bu çocuğu kurtarsın, inşallah tez zamanda ailesi bu çocuğa bir PS4 alır.

Metal-Gear

6.8.2018 16:20:45

+1
+ ek olarak 1,5 milyon da az bir rakam değil zaten. Gene güzel satmış, henüz daha 1. yılını dahi doldurmadı zaten yeni çıktı oyun. Ufak ufak satmaya devam eder, belki 3 milyonu bulur, belki de geçer bile zaman içerisinde. Quantic'in oyun tarzına "film gibi, sen oynamıyorsun bile otur youtube'dan izle aynı şey" mantığı ile yaklaşan bir sürü adam var. Bu insanların olduğu ortamda 1,5 milyon iyi rakam, multiplatform olduğu zaman aynı mantıktaki insanlar olmayacak mıydı? Şimdi az satmış diyen adamlar, oyun çıkmadan önce bu oyun değil film, almaya gerek yok diye laf ediyorlardı. Ne emmeye he diyorlar ne gömmeye. Film gibi olmayan ve kaliteli bir oyun olan ROTTR'ın bile xbox cephesinde satış rakamı olarak çakılıp kaldığı bir ortamda, youtube'dan izler geçerim denilen Detroit için şu anki rakamlar gayet iyi. Değerlendirme zaten PS4'ün satışı bazında yapılıyor, o yüzden az satmış görüntüsü var. Tabi Uncharted, GoW ya da diğer tür oyunlara göre az sattığı kesin. Tabi bir bu kadar oyuncu da bunu kardeşlikle oynuyor tüm oyunlarda olduğu gibi. Bence ilk yılını 3 milyon gibi bir rakamla kapatabilir Detroit. Yorumlar ve puanlarda olumlu yönde zaten, özellikle fiyatlar dibe vurduğunda çok iyi bir alternatif olarak duracak orada oynamayan kişiler için.

GT_55

6.8.2018 15:32:35

+1
Maalesef piyasa pubg , fortnite gibi çöplere kalacak gibi gözüküyor. Asıl korkum bf gibi oyunların bu çöplere ayak uydurması olacaktır.

Guest-AEF248198

6.8.2018 11:59:07

0
Alıntıları okuyamıyorum çünkü bloklusunuz. Tekrar yazacağım Quantic Dream en sevdiğim firmalardan birisidir. Yaptıkları Fahrenheit oyununu halen ara ara oynarım, sonra Playstation'a özel oyın geliştirdiklerinde az biraz darılmıştım ama yaoacak bir şey yok. Şimdi şu oyunlara bakıyorum da o eski ruhlarını kaybetmiş gibi gözükseler de yine de sektörse güzel hikaye anlatan firmaların en başında Quantic Dream vardır. Maalesef gidişatlar hiç iyi değil. Şu oyunun en az 5-6 milyon satması gerekirdi. Halen daha kalkıp Sony zaten parasını falan veriyor gibilerinden muhabbet yapıyorsanız Microsoft Dünya'nın en değerli firmalarından olmasına karşın Alan Wake serisini devam ettirmedi mesela, istese parayı basar yapardı, istese bir sürü firmayı kapatmazdı ama bir şey en baştan sürekli zarar ediyor ya da istenilen kadar kar bırakmıyorsa kapatılır.

İdrak İstimlak

6.8.2018 11:17:23

+2
Piyasada MS gibi firmalar olduğu sürece bu tehlike her zaman var. O yüzden bu adamların yaptığı kalite oyunları alıp, destek olmakta fayda var.

Guest-E87629FD5

6.8.2018 10:51:00

+1
Sony bu politikasından, hikaye bazlı oyunlardan vazgeçecek diye ödüm kopuyor. Mikrosoft'a uymaz inşallah, işin kolayına kaçma olur.

İdrak İstimlak

6.8.2018 10:13:53

+3
Asıl komik olan ne biliyor musun? Adamlar 1 milyon barajını ancak geçebilecek bir oyun yaptıklarını bildikleri halde bu çalışmalara devam ediyorlar. Maksat oyun çeşitliliğini arttırmak, bu tipten oyunları seven oyuncuların ihtiyaçlarına cevap vermek. Çok büyük olmasa da, adamlar diğer firmalara nazaran kendi çaplarında bir şeyler kazanıyor, Sony'den yeni oyunlar yapmak için destek görmeye devam ediyorlar. Bizim buradaki akıl fukarası, IQ 50-60 civarında gezen vatandaş da, çıkmış bu oyun satmadı diye zil takıp oynuyor. Yahu bu oyunu seven oyuncular oynasın diye, firma bile bile bu oyunu yaptırmış adamlara, destek çıkmış, almadın, hadi beğenmiyorsun ama sevenler adına teşekkür etmek, hiç değilse edebinle bir kenarda oturmak bu kadar zor olmamalı. Puppeteer, Heavy Rain, Flower, Tearaway, Dreams gibi onlarca oyun yapıldı, yapılıyor, her biri oyun dünyası için farklı deneyimler sunan, kendi çapında sanat eseri oyunlar. Kalite açısından, oyun kültürü açısından her biri ayrı bir değer, insanlar bu oyunları değerlendirirken, kaç sattığına, ne kadar kazandırdığına bakmıyor, şükürler olsun ki, şu an oyun dünyasında single player oyunculuğun geriye kalan bir kaç kalesinden biri olan Sony'de bakmıyor bu satış rakamlarına ve yaptırıyorlar bu oyunları. Sırf almış olduğu konsolun kölesi olmak adına yapılan şu komik ve zekadan yoksun yorumların sahiplerine acımak gerekiyor bir taraftan, cidden zor durumdalar...

Metal-Gear

6.8.2018 00:28:29

+1
Evet abi kâr odaklı düşündükleri için düşük gelir varsa vuruyor kilidi acımıyor MS. Kınamıyorum, çünkü her şirket parası için çalışır ama microsoft bir oyuncu dostudur dedikleri zaman orda dursunlar. Sony'de oyuncu dostluğuna iş yapmaz, parası için yapar bunda bir sıkıntı yoktur. O yüzden burada bakılacak nokta, sadece para kazanmak maksadı ile bu işi yapan şirketlerin ne kadar özveri ile yaptığına göre değerlendirme yapmak. Bence Sony ve çatısındaki firmaların özverili işleri ortada. Microsoft çatısı altındakilerde işlerini güzel yapsalarda Forza ve GEOW dışında Sony exclerine kafa tutacak büyüklükte oyunları yok. Sempatiyi buradan topluyor, bizden de beğeni alma sebebi bu altı üstü. Yarın terazinin ağır tarafını Microsoft basarsa ben o tarafa kayarım mesela, her müşteri kayar. Ama gel gör ki biz 300 - 500 lirayı bulan oyun fiyatlarını savunan nalet birer sony fanboyuyuz(!). Ne yapayım benim ülkemin ekonomisinin çivisi çıkmışsa elin japonunu mu suçlayayım elin amerikalısını mı suçlayayım? Yapacak bir şey yok. Üretmiyoruz, global genel oyun fiyatı 60 dolar olduğu müddetçe kimseye laf atma hakkın yok ki. Ha dünya genelinde 300 dolara oyun satarlar o zaman ben evdeki üzerinde Sony yazan her şeyi kaldırır 7. kattan aşağı atarım. Ama adamların fiyatı hala sabit, batan biziz.

KAKÁ

5.8.2018 23:01:00

+6
Keşke böyle oyunlar 10 milyondan fazla satılsa oynansa, lol gibi cs go pubg gibi boktan oyunlar oynanacagina.

İdrak İstimlak

5.8.2018 20:49:32

+1
Üstad özel oyun yaptığı için batan firma bulamazsın ama MS tarafında özel oyun yapıp, kapatılan onlarca firma var. Adamlar bir ara hızlarını alamayıp, 7-8 firmayı birden kapatmıştı...

Metal-Gear

5.8.2018 01:10:11

+1
Bütçesini kurtarıyorsa sıkıntı olmaz yanlız. Zaten Sony exclusive olması için fazladan para ödeyerek yatırımını yapıyor. Hiçbir şirket kapanmak pahasına iş yapmaz ki, bünyelerinde sadece oyun yapımcısı çalışmıyor. Bu işin bütçe planlama ve strateji kısmı var, önlerindeki 10 yıllık süreci bu günden planlıyorlar. Elde edilen gelir yaşamaya ya da büyümeye yetiyor belli ki. Zira bu exc oyun yapanların başındaki isim olan Sony, bu şirketlerin batmasına müsade etmez. PS Platformunu öne çıkaran en büyük özelliktir exc oyunlar. Sükse yaptığı nokta burası, bindiği dalı kesemez yani. İlla ki kâr elde ettirecek tabii ki çalıştırdığı şirketlere. Söylemiş olduğun multiplatform oyun çıkarma olayı basitçe daha fazla kâr elde ettiren bir şey değil. Exc olmadığı için özellikle ek para ödeyen şirket çıkmaz çünkü, aksine Sony ve Microsoft her oyundan yüzdelik pay alıyorlar. Exclusive olduğu zaman bu rakam değişir, belki de hiç pay almaz çünkü konsolunu sırf tek oyun için bol bol sattırmış oluyor bazen. Örneğin God of War 4 ile beraber PS4 satışlarının yükselmesi gibi. Oyun yapma maaliyetleri çok çeşitli: Perakendeciler pay alır, dağıtıcılar pay alır, geliştirme sürecinde programlama ve sanat tasarımına giden pay en yüksek pay zaten, kutu ve disk için imalat ve paketleme işini alan şirket pay alır, lisanslama için pay ödenir, yan iş ortakları pay alır (örneğin farklı platformların optimizasyonunu üstlenen yan şirketler) Gelir dağılımı bölüşülüyor, multiplatform olduğu zaman kanallar artıyor. Her şeyin başında önce kendi çekirdek ekibini ya genişletmen, ya da iş bölümünü artırman lazım. İki türlüde maaliyetin artacak, ya eleman maaliyeti artacak ya zamandan ötürü maaliyetin yükselecek. Exclusive olduğu zaman tek taraf için çalışıyorsun + tek platform için çalışıyorsun. Örneğin PS4'ün belleği bilmem ne isimli sahnede toplam 20.000 poligonlu ortamı çözümleyebiliyorsa, bu değerler üzerinden çalışır vakit kaybetmeden sahneni bitirirsin. Ama aynı oyunu 2 farklı platforma yaptığın zaman, PS4 belliğinin 20.000 ile başa çıkarım dediği sahnede, Xbox platformu atıyorum ben 30.000 ile başa çıkarım derse, çevre tasarımcıların uyarlama için 2'ye bölünecekler. Zaman = maaliyet. Ya da kötü olanı baz alıp oyununun kalitesini düşüreceksin. Öte yandan exc oyun yapımında masrafının çoğu patron firma tarafından karşılanabilir, sana gerekli desteği verir kendi platformunu kalkındırıyor çünkü. Senin harcadığın masraflar nisbeten azalıyor. Örneğin Quantic Dreams bu gün Detroit'i PC'ye çıkaracağım dese, programlama ve optimizasyon için Nixxes Software ile anlaşsa yüzde vermek zorunda kalır, bedavaya kimse oyunu başka platforma uyarlamaz. Aylar sürecek olan bir çalışma bu. Bu saatten sonra Sony elinden tutmaz artık, sen multiplatform oldun der bırakır. Sürece dahil olacak olan tüm ekipler, pazarlamacılar, reklamcılar, dağıtımcılar, halka ilişkilerinden tut öteki hizmetlerine kadar her türlü organizasyon için Quantic Dreams kendi cebinden harcama yapacak. Platform başına da yüzde verecek. Yazılım geliştirme ortamında devran kolay düz mantıkla dönmüyor. Her şirketin bir planı programı mevcut, exc oyun yaptığı için batan firma henüz görmedim.

wattonx

4.8.2018 17:42:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Rise of Tomb Raider, Halo, Uncharted, Last of Us, Far Cry gibi oyunların yokluğunda bir şey olmaz alternatifleri çıkar onlara çok bakmıyorum ben ama Quantic Dream gibi firmaların varlıklarını devam ettirmeleri gerekiyor. Quantic Dream benim en sevdiğim oyun firmalarından birisidir son çıkan oyunları iyi olmasa da her oyununda çok derin hikayeler anlatıyorlar. Bu tarz firmaların böyle düşük satması oyun dünyası için iyi bir durum değildir. Vur-kır-parçala dışında sana bir felsefe anlatan çok nadir firma var zaten onlar da böyle exv oyun yaptıkları zaman zaten az satıyorlar, böyle oldukça tehlike çanları yavaştan çalmaya başlar. Bence Quantic Dream gibi firmalar her zaman multiplatform oyun geliştirmeleri ve tüm sektörün ilgilerini çekmeleri gerekiyor. Yoksa bugün bir firma kendi ürününe özel oyun geliştirmesi için parayı basıp verir ama yarın onun sonraki ürünü az sattığı zaman ne olacak?
La oğlum şurda 5 kişi felan anca okuyor bu kadar kasmanın anlamı ne :D

Turk.Navy

4.8.2018 10:56:08

+2
Oynadigim en harika oyunlardan biri

Guest-AEF248198

4.8.2018 10:53:01

0
Rise of Tomb Raider, Halo, Uncharted, Last of Us, Far Cry gibi oyunların yokluğunda bir şey olmaz alternatifleri çıkar onlara çok bakmıyorum ben ama Quantic Dream gibi firmaların varlıklarını devam ettirmeleri gerekiyor. Quantic Dream benim en sevdiğim oyun firmalarından birisidir son çıkan oyunları iyi olmasa da her oyununda çok derin hikayeler anlatıyorlar. Bu tarz firmaların böyle düşük satması oyun dünyası için iyi bir durum değildir. Vur-kır-parçala dışında sana bir felsefe anlatan çok nadir firma var zaten onlar da böyle exv oyun yaptıkları zaman zaten az satıyorlar, böyle oldukça tehlike çanları yavaştan çalmaya başlar. Bence Quantic Dream gibi firmalar her zaman multiplatform oyun geliştirmeleri ve tüm sektörün ilgilerini çekmeleri gerekiyor. Yoksa bugün bir firma kendi ürününe özel oyun geliştirmesi için parayı basıp verir ama yarın onun sonraki ürünü az sattığı zaman ne olacak?

mehmetalpertr

4.8.2018 09:06:53

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır 82 milyon konsol satış haberi düştüğünde burada fanboylar göbek atıyordu. 1.5 milyon satmış şaka gibi resmen. Bu firma umarım oyun geliştirneye devam eder yoksa durum iç açıcı durmuyor.
Rise Of The Tomb Raider Xbox One + Xbox 360 da 1 Milyon ancak satmıştı. Buna ne diyorsun ?

BSC Misafiri

3.8.2018 22:32:36

0
Heavy Rain’den sonra pek de iyi oyunlar gelmedi quantic dream’den. Beyond: Two Souls kötü değil ama yaptığımız seçimler oyuna neredeyse hiç etki etmiyordu. Bu oyun ise, açıkçası E3 2016’daki fragmandan sonra oyunu çok merak etmeye başladım, hatta neredeyse bana göre God Of War’dan bile daha çok ilgimi çekmişti oyun. Ama oyun çıktığında pek de hoşuma gitmedi yani, nedendir bilmiyorum ama...

Guest-AEF248198

3.8.2018 21:55:08

+1
Tartışmaya girmeyeceğin rahatsız oluyorsan blokla ayrıca yorumlarımı tırnak içine almadan önce de bir oku, tırnak içine aldığın çalıntı oyun muhabbetini de hiç yapmadım. Ne yapalım 300 tl'lik oyunları savunup 5-6 yıl önce çıkmış konsolların düşmeyen fiyatına sevinelim mi? Cevap vermeyeceğim boşuna alıntı yapmayın.

Lord Melkor

3.8.2018 21:05:47

0
Elimde çok oyun var. Birazını bitirsem direk başliyicam. Demosunu sevmemiştim ama yorumlar çok iyi. Tam yaz gecesi oyunu Bence de az satmış. Ama hem çok izlendi hemde genel oyuncuya hitap etmiyen bi tarz.

CheKD

3.8.2018 19:42:27

+2
Çok kaliteli bir yapım, az bile satmış. Oyunu bitirdiğimden bu yana 2 aydan fazla geçti fakat halen yeni şeyler görüyorum, inanılmaz bir emek ve çalışma var. Her durumu düşünmüşler ve senaryoyu ona göre hazırlamışlar, boş kalan bir durum yok.

Persona_Non_Grata

3.8.2018 19:12:53

0
maşallah güzel satmış. heavy rain den daha güzel bana göre, tekrar tekrar bitirilebilecek bir oyun.

BSC Misafiri

3.8.2018 18:54:12

+1
@Psxx ağlama ya

BSC Misafiri

3.8.2018 18:54:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İndirim bekliyorum.
Aynen müdür

Psxx

3.8.2018 17:48:39

0
Bu oyunu da çok fazla sisirdiler

BSC Misafiri

3.8.2018 17:14:32

+1
İndirim bekliyorum.

Thejoker58906

3.8.2018 16:49:03

+2
çok iyi bir oyundu.

BSC Misafiri

3.8.2018 16:32:14

+3
Bi indirim verin de oynayalım biz de artık.. Spoiler yemeden geçirdik şu süreyi daha ne kadar gider bilmiyorum.

mehmetalpertr

3.8.2018 15:43:28

+5
çok güzel oyundu sevdim.

BSC Misafiri

3.8.2018 15:24:56

+2
Herkesin twitch de izlemesine rağmen hene iyi bir başarıdır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Detroit: Become Human
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız