Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Detective Pikachu Tüm Zamanların En Çok Gişe Yapan İkinci Video Oyun Filmi Oldu

 
Ana karakteri Ryan Reynolds tarafından hayat bulan Dedektif Pikachu filmi, gişe rekoruna doğru ilerliyor.
 
Pokemon: Dedektif Pikachu tüm zamanların en çok gişe yapan ikinci video oyun filmi oldu, bununla birlikte film birinci olmaya da oldukça yakın. Pokemon filmi vizyona girdiğinden beri tüm dünya çapında 429 milyon dolar hasılat yaptı.  
 
Video oyunu filmlerinin liderlik koltuğunda ise Warcraft'ın film uyarlaması oturuyor. Film, şu anda Pokemon'dan çok da ileride değil aslında, Blizzard'ın efsane oyunu gişede 433 milyon dolar hasılat yapmıştı. 
 
Dedektif Pikachu'ya geri dönecek olursak, filmin 4 milyon dolarlık açığı kapatması biraz zor görünüyor. Nitekim yapım, şu anda dünyada sınırlı sayıda sinema salonunda gösteriliyor.
 
Bununla birlikte Warcraft da dünya çapında çok az sayıda sinema salonlarında gösterime girmişti ancak WoW'un Çin'de büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu. Bundan ötürü World of Warcraft'ın sinema uyarlaması daha avantajlı bir konumdaydı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Dedektif Pikachu Video Games Grossing gişe hasılatı
Nintendo'dan Switch İçin Kötü Switch Lite İçin İyi Haber Söylenti: Splinter Cell ve Assasin's Creed'in VR Versiyonu Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız