Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destroyer: The U-Boat Hunter Tam Sürüme Kavuşuyor

 
Iron Wolf Studio S.A. tarafından geliştirilen ve Daedalic Entertainment tarafından yayınlanan savaş, deniz, çatışma oyunu Destroyer: The U-Boat Hunter, 6 Aralık tarihinde tam sürüme kavuşuyor. 
 
Simülasyon ve deniz unsurları ile beraber karşımıza çıkan bu yapım şu anda erken erişim aşamasında bulunuyor ancak yakın zamanda tam sürümle beraber karşımıza gelmeyi bekliyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre 1.0 güncellemesi ile beraber oyun tam sürüme kavuşmaya hazırlanıyor ve böylece artık oyuncular daha stabil ve daha sorunsuz bir deneyim elde etmeyi bekleyebiliyor.
 
Atlantik Okyanusu içerisinde büyük mücadelelere atılabileceğimiz ve denizaltı operasyonlarına konu olabileceğimiz yapım içerisinde özgün ve tarihi olaylarla beraber karşılaşabilir ve aynı zamanda etrafı yakıp yıkabiliyoruz. Bunun dışında karşımıza farklı farklı düşmanlar çıkabiliyor ve düşman gemilerini bu kapsamda ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Filomuzu geliştirebileceğimiz ve gemimize farklı farklı eklentiler koyabileceğimiz yapım içerisinde aynı zamanda geminin bir kaptanı olabiliyor ve sinematik deniz savaşları içerisinde yerimize alabiliyoruz. Oyun içerisinde tek oyunculu bir yapı bulunuyor. Bu yapı ile beraber arka planda yer alan hikayeyi deneyimleyebilir ve aynı zamanda bizlere verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.
 
Denizaltı deneyiminin tam anlamıyla yaşandığı bir yapım içerisinde yine savaşlar elbette uzun süreli olarak karşımıza çıkabiliyor ve saldırıları biz ve ekibimiz tamamen kendi planlarımızla beraber yapıyoruz. İstediğimiz şekilde strateji ve plan yapabildiğimiz ve saldırıları dilediğimiz gibi yönetebildiğimiz yapım içerisinde taktiklerle beraber kendi mücadelemizi vermeye koyuluyoruz ve aynı zamanda denizaltı savaşları ile beraber de burada yer alabiliyoruz. Bunun dışında oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca askeri simülasyonu deneyimlerimize aktarılıyor ve oyunda deneyimli bir kaptan olmaya hazırlanıyoruz. Farklı farklı ekip üyeleri ile beraber yer aldığımız oyunda tam bir filo savaşları karşımıza geliyor ve burada kapılarını aralayabiliyoruz.
 
 
 
Oyun elbette deniz altında geçmiyor. Normal bir şekilde denizin üstünde yer alan savaşlarda karşımıza çıkıyor ve burada gerçekçi bir su simülasyon unsurları bizlere sunuluyor. Aynı zamanda kendi gemimizle beraber hem denizaltından hem de üstünden gitmeye hazırlanıyoruz ve burada farklı farklı gemilere bünyemize dahil edebiliyoruz. Oyunda farklı farklı gemi türleri yer alıyor ve bu gemi türleri ile beraber de askeri mücadelelere geçiş yapabiliyoruz. Burada istediğimiz şekilde ateşlemeleri gerçekleştirebiliyor ve aynı zamanda toplarla beraber de düşman gemilerini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Düşman gemilerinin burada farklı kritik noktaları bulunuyor. Bu kritik noktalar elbette düşman gemilerinin zayıf noktalarını işaret ediyor. Buralarla beraber ateşleme yaptığımız sürece elbette gemileri batırma şansımız daha da artış gösteriyor ve oyun içerisinde farklı modlar yer alıyor diyebiliriz.
 
Savaş gemileri ile yer aldığımız yapım içerisinde istediğimiz şekilde ilerleyebilir ve çeşitli stratejiler yapabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve burada kendi taktiklerinizi ve planlamalarınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz. Simülasyon unsurları ile beraber yer aldığımız yapının içerisinde farklı farklı grupların yer aldığını görebiliyor ve oyunda aynı zamanda Alman savaş gemilerinin bulunduğunu deneyimleyebiliyoruz. Çeşitli konvoyların yer aldığı bu yapımda gerçekten de gerçekçi bir deniz savaşları bizlere aktarılıyor ve deniz savaşlarından hoşlanan oyuncular bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilir.
 
 

Farklı farklı deniz savaşlarına geçiş yapabileceğimiz ve yine farklı savaş gemisi sınıflarının yer aldığı yapımda özgün bir yapı bulunuyor ve bu yapı ile beraber de bizlere çeşitli görevler veriliyor. Denizaltı operasyonlarına katılabileceğimiz yapımda rastgele hava durumu sistemi bulunuyor ve bu hava durumu sistemi ile beraber de günün farklı koşullarında mücadele etmeye çalışıyoruz. Örneğin, onu içerisinde yağmurlu bir hava ile beraber yer aldığımız süre boyunca elbette zorlu bir savaş bizleri bekliyor. Aynı zamanda diğer taraftan daha kasvetli ve sisli bir hava bizleri bekleyebiliyor. Oyunda bu tarz hava durumları bizlere elbette farklı şekilde karşımıza çıkıyor ve günün saatine ve seviyesine göre de burada farklı savaş deneyimlerini adım atabiliyoruz.
 
Silah yönetim konusunda elbette geliştirmiş bir sistemi bizlere sunan oyun içerisinde her bir duruma göre farklı farklı hamleler yapabiliyoruz. Oyunda hem Amerika hem de Almanya gibi ülkelerin savaş gemileri bulunuyor ve bu savaş gemileri ile beraber de farklı görevlere doğru adım atabiliyoruz. Oyunda aynı zamanda farklı konvoy savaşları bulunuyor ve bu konvoy savaşları ile beraber hem küçük hem orta hem de büyük ve özel ölçekli savaşları adım atabiliyoruz. Düşmanlarla aramızdaki mesafeyi koruyabileceğimiz ve farklı stratejileri benimseyebileceğimiz yapımda 4 katmanda parçadan oluşan farklı farklı şarkılar da bulunuyor. Bu şarkılarla ve müziklerle beraber de elbette oyunda daha fazla vakit geçirebiliyor ve böylece kendimizi oyuna daha hızlı bir şekilde kaptırabiliyoruz.
 
Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre 10 farklı savaş istasyonu bulunuyor. Bu istasyonlarla beraber elbette kendi görevlerimizi yapabiliyor ve aynı zamanda tesisatlarımızı ve ekibimizi burada yerleştirebiliyoruz. Benzersiz bir deneyim sunmayı hedefleyen oyun içerisinde geliştirici ekibinin yine belirttiğine göre 5 farklı konum bulunuyor. Bu bölgeler farklı temasıyla ve hava durumları ile beraber karşımıza çıkıyor ve aynı zamanda buraları keşfetmek ve aynı zamanda bu görevleri yerine getirmek bizim temel amacımız olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda her yer aksiyonun dozu üst düzeye çıkabiliyor ve bu deneyimle beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda yine savaş sistemleri ile beraber çatışma bilgi merkezine haber verebiliyor. Bu bilgi merkezi ile beraber ortada neler olup bittiğini öğrenebilir, aynı zamanda sonar odası ile beraber de etrafı gözlemleyebiliyor ve gözlem karakoluyla beraber de burada neler karşına çıkacağını sezebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yapacağımız elbette farklı farklı durumlar bulunuyor ve bu durumlarla beraber de etrafı gözleyebiliyor, etraftaki düşmanları tespit edebiliyor ve bununla beraber de kendi stratejimizi burada gerçekleştirebiliyoruz. Bunun dışında oyun içerisinde uzmanlar tarafından kaydedilmiş 300'ün üzerinde sesli rapor ve komut bulunuyor. Bu raporlarla beraber de oyunda gerçekçi bir savaş deneyimi hissiyatı elde edebiliyor ve bunlarla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Dolayısıyla burada gerçekçi ve ilgi çekici bir savaş deneyimi ve deniz savaşları bizlere aktarılıyor diyebiliriz.
 
Kısaca toparlayacak olursak, oyun içerisinde geniş çaplı bir deniz savaşı deneyimi bizlere aktarılıyor. Hem denizin altında ilerleyebileceğimiz hem de normal denizin üstünde savaşlar verebileceğimiz yapım 6 Aralık tarihinde tam sürüme kavuşmaya hazırlanıyor. Erken erişim sürümü boyunca oyuncular tarafından sevilen ve erken erişim süreci boyunca yine geliştirici ekibin belirttiğine göre oyuncuların geri bildirimlerinin önemsendiği bir yapı bizlere aktarılıyor ve bu geri bildirimlerle beraber de oyunun son şekli bizlere sunulmak isteniyor.
 
 
 
Türkçe dil desteği ile beraber karşımıza çıkan bu yapım şu anda 16 dolarlık bir fiyatla Steam sayfası üzerinden satışta bulunuyor. Erken erişim sürümünden çıkıp tam sürümle beraber bu fiyatın yükselip yükselmeyeceği şu an için belli değil. Ancak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Savaş deneyimini özelleştirebileceğiniz bir yapıda aynı zamanda bu oyun içerisinde yer alıyor ve savaş gemilerinizi özelleştirme seçenekleri de bu yapımda sizlere sunuluyor.
 
Oyun videosu
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Destroyer: The U-Boat Hunter
Zombi Kıyametine Adım Atabileceğiniz Apocalypse Party Eğlenceli İçeriklerle Geliyor Grand Theft Auto: The Trilogy Netflix'e Geliyor: Mobil Cihazlara Özel!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız