Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Derbide Gülen Taraf Galatasaray Espor

 
     Zula Süper Lig'de orta sıraları önemli derecede etkileyen beşinci hafta geride kaldı. Beşinci haftada büyük bir yükseliş yakalayan Galatasaray Espor haftayı dört puan ile kapatarak altıncı sıraya yükselirken, beşinci haftayı puan kaybetmeden geçen Mod-Z zirvedeki yerini korudu. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada ise Dark Passage ve Gamers of Future beraberliğe razı oldu.
 
     Zula Süper Lig'in beşinci haftasında Galatasaray Espor ve 1907 Fenerbahçe yeni kadroları ile ilk kez karşı karşıya geldi. Galatasaray Espor, dönüm noktası olarak görülebilecek ilk yarının son karşılaşmasında güzel bir oyun koyarak 1907 Fenerbahçe'den üç puanı almayı başardı. Haftanın devamında İstanbul Wild Cats'den de bir puan almayı başaran Galatasaray Espor bu sonuçlar ile altıncı sıraya yükselerek potaya girmeyi başardı. 
 
     Zula Süper Lig'de sezona iddialı bir kadroyla başlayan ve ilk yarıyı iki beraberlik ile kapatan Mod-Z'de keyifler yerinde. Haftayı İstanbul Espor Kulübü ve Dark Passage karşısında aldığı galibiyetler ile kayıpsız geçen Mod-Z, Beşiktaş ve İstanbul Wild Cats'in karşılıklı puan kayıplarının ardından en yakın rakibi Beşiktaş ile puan farkını dörde çıkararak zirvedeki yerini sağlama aldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Metro Exodus'a İşitme Engelliler İçin Altyazı Eklendi The Witcher Dizisinde Vesemir Rolü İçin Daha Önce Mads Mikkelsen ve Michael Keaton ile Görüşülmüş

ReflexAction

19.2.2020 11:47:47

0
Lokum games in başyapıtı ZULA
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız