Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon's Souls'ta Siyah ve Beyaz Eğilim Günleri


 
    2009 yılının en iyi oyunlarından Demon's Souls'ta kara ve ak günler başlıyor. Bildiğiniz gibi oyundaki "World Tendency" sistemi ile zorluk derecesi azalıp artabiliyordu. NPC'lere nasıl davranacağımızdan, beden formunda ölümümüze kadar bir çok etkenin belirlediği bu sistem yakında bir süreliğine kendiliğinden işleyecek.
 
    Bugünden başlayarak Demon's Souls'un doğum günü etkinlikleri kapsamında Boletaria Krallığı tamamen beyaza "Pure White" bürünecek ve düşmanlarımız kolaylaşacak. 18 Ekim tarihinden itibaren Hollowen'ın bitimine kadar ise dünyamız tamamen siyah "Pure Black" olacak ve düşmanlarımız çok zorlaşacak.

    Düşmanlarımız kolaylaştıkça düşürdükleri eşya sayısının azaldığını ve düşmanlar zorlaştıkça da düşürdükleri eşya sayısının arttığını biliyoruz, o nedenle her iki dünya eğiliminin de avantajları var. Playstation 3'e özel olarak çıkan bu mükemmel aksiyon-rpg oyununu hala oynamadınız mı? Çok şey kaçırmış olabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2 Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami rpg action ps3
inFamous 2'den Hikaye Videosu Epic Games: 3DS Unreal Engine'i Çalıştıramayabilir

StunFire

7.10.2010 12:17:36

0
Tam bir başyapıt tam bir şaheser bu oyun ne yapılırsa bundan sonra üstüne koyar hayatımda oynadığım en iyi oyunların başında geliyor oynamayan çok şey kaçırır çook...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon's Souls
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız