Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deliver Us the Moon Xbox Game Pass'e Eklendi

 
Yayıncılığını Wired Productions ve geliştiriciliğini KeokeN'in üstlendiği hikaye odaklı macera bilim kurgu oyunu Deliver Us the Moon dün PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirdi ve çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesinde yerini aldı.

PC versiyonu ilk olarak Ekim 2019'de Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirmişti. Dün Microsoft Store'da da satışa sunuldu ve beraberinde PC için Xbox Game Pass'e eklendi.

Bunun yanı sıra oyunun Switch versiyonu çıkış tarihi de açıklandı: 14 Ağustos.
 
Deliver Us The Moon, dünyanın kaynaklarının tükendiği apokaliptik yakın bir gelecekte geçen bir Bilim Kurgu gerilim oyunudur. Çok önemli bir enerji tedarikini sağlayan bir ay kolonisi ile iletişim kesildi. Bir astronot, insanlığı yok olmaktan kurtarmaya yönelik kritik bir görev için tek başına aya gönderildi. İnsanoğlunu kurtaracak mısın yoksa uzayın karanlık boşluğunda unutulacak mısın?

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deliver Us The Moon macera hikaye odaklı oyun bilim kurgu uzay
Spider-Man 3 ve Doctor Strange 2 Ertelendi; Thor 4, 1 Hafta Erkene Alındı Uncharted Filminin Vizyon Tarihi Erkene Çekildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deliver Us The Moon
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız