Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Defalarca Oynamak Heavy Rain'in Büyüsünü Bozar

Oyunu sadece bir kere oynamak isteyecek olan oyuncular, iyi veya kötü olsun oyunun sonucunu kendi seçimleri dahilinde kabullenmiş olacaklar.
     Haber yağan GamesCom 2009 fuarında, Quantic Dream ekibinden David Cage ile görüşen G4tv sitesinin yayınladığı habere bakılırsa, Cage oyunun sadece bir kere oynanmasını diliyor.
 
     Oyunun hikayesinin, oyuncunun yapacağı tercihler doğrultusunda  bir sona kavuşacağını dile getiren Cage, oyun ile ilgili yaptığı açıklamada şu yorumda bulundu;
 
" İnsanların bu oyunu sadece bir defa oynamalarını dilerdim. Çünkü bu hayat, hayatı sadece bir kere oynayabilirsiniz. Oyuncuların, oyunun seçimlere bağlı olan sistemini bu şekilde deneyim etmelerini isterim."
 
    Oyuncuların oyunda ki farklı sonları merak ederek tekrar tekrar oynamak istemelerinin normal olduğunu, ancak gerçektende her adımı oyuncuya ait olan ve oyuncu için eşsiz bir deneyim olacak Heavy Rain'in defalarca oynanmasının oyunun büyüsünü bozacağını sözlerine ekledi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain ps3 birkere oynayın büyü
Chinatown Wars, IPhone için de Duyuruldu 35.Haftada Çıkacak Olan Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız