Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Silver Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Iron Harvest'ın Yayıncılığını Üstlenecek

 
Geliştirici King Art Games, Iron Harvest'ın yayıncılığını yapması için Deep Silver ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurdu.

King Art Games: "Oyunun yaratıcı kontrolünün tamamen bizde olacağı yönünde Deep Silver ile anlaştık. Deep Silver aynı zamanda üretim, birinci parti ilişkileri gibi konularda yardımcı olacağına söz verdi, bu sayede size verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirmek için konsantre olabiliriz. Onların destekleriyle birlikte daha fazla içerik, potansiyel olarak daha fazla platform ve hatta bir seviye editörü ufukta görünüyor."

Gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest 1920+ yıllarında demirin, teknolojinin ve yürüyen makinelerin önemli konumda bulunacağı alternatif bir dünyada geçecek. King Art Games'in dediğine göre: "15.000'den fazla gerçek zamanlı strateji oyunu hayranına büyük bir ankette modern bir RTS'den beklediklerini sorduk ve topluluğumuzla sürekli iletişim halindeyiz. Amacımız, gerçek zamanlı strateji hayranlarının gerçekten istedikleri oyunu yapmak."

Iron Harvest PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Sniper Elite V2 Remastered 14 Mayıs'ta Çıkacak Unruly Heroes İlkbaharda PS4'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

9.4.2019 22:15:49

0
Oyuncuların isteğini değilde kendi hayalinizdeki oyunu yapsanız keşke

Guest-AEF248198

9.4.2019 21:09:16

0
Keşke Red Alert devam etse ah ah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız