Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Rock Galactic'te Çoğu Oyuncun Bilmediği 12 Özellik

 
Deep Rock Galactic, mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu FPS oyunudur. Oyun 2018 yılında erken erişim olarak yayınladı. Daha sonra Mayıs 2020'de tam olarak çıkış yaptığında birçok oyuncu oyunun tadını çıkardı. Deep Rock Galactic, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürüldü. Bu birinci şahıs nişancı oyunu , eğlenceli mekanikleriyle çıkış tarihinden bu yana hayranları eğlendiriyor.
 
2020'de tam sürüm olarak çıkışı gerçekleştirilen oyun, bir sene içerisinde satışları iki milyonu geçti. 1.1 milyon ile en çok 2020 yılında satış yaptı. Ayrıca 2018 senesinde 502 bin ve 2019 senesinde 404 bin satış yaptı.
 
Gizli başarıları tamamlamaktan Paskalya Yumurtalarını bulmaya kadar , Deep Rock Galactic dünyasında çok şey gizli. Bulmak için çok fazla ipucu varken, bazı oyuncular oyunun sunduğu kolaylıkları gözden kaçırmış olabilirler.
 
Ek olarak Deep Rock Galactic'te Sezon 3 için başlangıç ve bitiş tarihlerdi açıklandı. Deep Rock Galactic'in 3. Sezonu yeni bir tema, madencilik yaparken kullanabileceğiniz farklı patlayıcı cihazlar ve daha fazlasını sunuyor. Deep Rock Galactic'in 3. Sezonu şu anda geliştirme aşamasındadır ve başlangıç ??tarihinin ilk olarak 2022'nin 4. çeyreğinde gerçekleşeceği onaylanmıştır. Geliştirici Ghost Ship Games, sezonların uzunluğunu 4 ila 6 ay arasında tutmayı planlıyor ve üçüncü sezonun PC için 3 Kasım'da ve konsollar için 17 Kasım'da başlayacağını doğruladı. Deep Rock Galactic'in 3. Sezonu, paylaşılan ilk ayrıntılara bakılırsa robotik düşmanlardan uzaklaşacak yeni bir tema sunuyor. Cücelerin cephaneliği, oynanabilir her sınıf için bir tane olmak üzere yeni el bombaları şeklinde üçüncü, daha patlayıcı bir yenileme alıyor.
 
Oyuncular, silahları seviyelendirirken ve kozmetik ürünleri seçerken, oyunda yer alan Paskalya Yumurtalarının çoğunu ve teçhizatın içindeki lobi sırlarını bulmaktan da çok keyif alabilirler. Burada oyuncular mini oyunların keyfini çıkarabilir ve birçok gizli başarının kilidini açabilir. Bu listemizde sizlere Deep Rock Galactic'te Çoğu Oyuncun Bilmediği 12 Özelliği derledik. İşte listemiz:
 
1) Yerçekimini Yeniden Kalibre Et
 
 
 
Oyuncular, fırlatma bölmesinin yakınındaki asansöre tırmanarak ve merdivenlerden Space Rig'in en üst seviyelerine çıkarak Gravity Recalibration (Yerçekimi Yeniden Kalibrasyon) düğmesini bulabilirler. 
 
2) Oyunda Yer Alan Varilleri Atın
 
 
 
Bir sonraki görevi beklerken biraz varil atmak ister misin? Oyuncular, fırlatma tüpünde variller varken Yerçekimini Yeniden Ayarla düğmesine basarsa, Mission Control'den bir şeyin güç alanına müdahale ettiğini belirten bir mesaj görür.
 
3) Paskalya Yumurtası Hatası: ERR://23¤Y%/
 
 
 
Birçok oyuncu bunu bir Paskalya Yumurtası olarak görürken, bazıları bunu oyundaki bir hatayla karıştırdı. ERR://23¤Y%/, oyuncular tarafından Hata Küpü olarak bilinir ve oyunda sadece 1/26 yumurtlama şansı olan inanılmaz derecede nadir bir öğedir. Oyuncular bu nadir öğelerden 5 tanesini toplarsa, ''What Are These Things? '' adlı gizli başarıyı tamamlayabilirler.
 
4) Parti Verin
 
 
 
İyi bir parti gibisi yoktur.'Party Time!'' başarısını kazanmak isteyen oyuncular, iyi müzikle kadeh kaldırmalıdır. Bu durum, bir sonraki görevden önce takım arkadaşlığı kurmanın harika bir yoludur.
 
Her oyuncunun elinde bir bira olması gerekir, bu yüzden herkesin iyi bir içki içtiğinden emin olun. Oyuncular ayrıca baştan sona ev sahibi olarak  'It's My Party' başarısını elde edebilirler. 
 
5) Fıçıları Fırlatın
 
 

Deep Rock Galactic bir basketbol oyunu değildir, ancak bu, oyuncuların basketbol tarzı bir mini oyunda birkaç fıçı atamayacağı anlamına gelmez. Oyuncular ayrıca, ''That's Not How You Play This Game'' gizli başarısının kilidini açmak için yanan fıçı çemberine bir bardak bira (dolu veya boş) atabilirler. 
 
Bazı oyuncular, oyunda sarhoş olana kadar içebilir ve kendilerini yanan fıçı çemberine atabilirler. Bu eylem, normal olarak oyuncuyu öldürür, ancak aynı zamanda ''Darwin Award'' olarak adlandırılmış gizli başarının kilidini açar. 
 
6) Mission Control'ü Kızdırın
 
 
 
Mission Control'ü kızdırmak için oyuncular bu küçük sırrın tadını çıkarabilirler. Oyuncular, fıçıları düşürme bölmesine atabilir ve öfkelerinin açığa çıkmasını izleyebilir. 
 
Oyuncular içerideki son fıçıları tekmeledikten sonra Mission Control'den son bir mesaj alacaklar. Oyuncular ayrıca teçhizatta 3 saniye boyunca fıçıya binerlerse 'Barrel Rider' başarısının kilidini açabilirler. 
 
7) Mutlu Ayaklar
 
 
 
Birçok oyuncu, oyun içinde müzik kutusuna müzik koyarken cücelerin yaptığı dans hareketlerinden keyif aldı. Karakterlerinin bir saat boyunca dans etmesine izin verecek sabrı olan oyuncular, ''Happy Feet'' gizli başarısının kilidini açacak. 
 
Bu gizli başarı, dans eden penguenlerin yer aldığı Happy Feet filmine bir göndermedir.
 
8) Gizli Mesajları Bul
 
 
 
Oyuncular, yerçekimine geri dönmeden önce gizli bir odaya süzülmek ve duvardaki açık yeşil delikten atlamak için yerçekimi düğmesini kullanarak 2 gizli mesaj bulabilirler. Mesajda şu yazı yazacak: Nothing here yet I'm afraid. But well done. :D - Rob
 
Deep Rock Galactic'in gelecekteki güncellemelerde daha fazla gizli mesaj ekleyip eklemeyeceği henüz belli değil, ancak oyuncular yeni yapılar ve gelişmeler için oyunu yakından takip ederek daha da gizli bilgilere ulaşabilir.
 
9) Disk Jokey Kilidini Açın
 
 
 
Baştan sona 25 şarkının hepsini dinleyen oyuncular, gizli başarı olan 'Disk Jockey'in kilidini açabilirler. Başarıyı elde etmek için hepsinin en başından sonuna kadar çalınması gerekir. Çok uzun süre dans eden oyuncular, Mission Control'den birkaç sert söz alabilir.
 
10) ''The A-Team'' Kilidini Açın
 
 
 
Geliştirme ekibinden biri fıçıları gerçekten seviyor. Fıçıları dikkatlice tekmeleyen oyuncular, Space Pod'un her koltuğuna tek bir fıçı yerleştirebilir. Başarılı olurlarsa, gizli başarı olan ''The A-Team''in kilidini açacaklar. 
 
Bu dört fıçı aynı zamanda klasik TV programı The A- Team'den Albay John "Hannibal" Smith, Teğmen Templeton "Faceman" Peck, Çavuş Bosco "BA" Baracus ve Kaptan HM "Howling Mad" Murdock'u temsil ediyor.
 
11) Disko Topu Futbolu Oyunu
 
 
 
Disko topuyla futbol oynamak, oyuncuların keşfetmesi için eğlenceli bir mini oyundur, ancak gizlidir. Oyuncular, düşürme bölmesinin tabanında, fırlatma borusunu, basketbol potası mini oyununun çukurunu, disko topunu ve 2 kale direğini bulabilecekleri küçük bir tünel bulabilirler. Oyuncular bu nesneleri toplayabilir. 
 
12) Uzay Teçhizatını Dışarı Işınla
 
 
 
Oyuncuların Abyss Bar'dan arkadaşları için satın alabilecekleri ve sipariş edebilecekleri, her bir oyuncu için farklı avantajlara sahip birçok içecek var. Oyuncular, uzay teçhizatından geçici olarak çıkma şansı için Wormhole Special'i satın alabilir ve içebilir. 
 
Oyunda yer alan eklentiler:
 
-Deep Rock Galactic - Dark Future Pack: En iyi halinizle görünmek ister misiniz Madenciler? O zaman belki Dark Future Pack tam size göre!
 
-Deep Rock Galactic - Dawn of the Dread Pack: The Dawn of the Dread Pack, ile görünümünüzü dört yeni eşsiz zırh seti (sınıf başına bir), yeni kasklar ve yeni Boyalar ile renklendirin.
 
-Deep Rock Galactic - MegaCorp Pack: Araştırma katının endüstriyel karbon preslerinden hemen çıkın!
 
-Deep Rock Galactic - Rival Tech: Rival Tech Pack'le yeni düşmanlara uygun silahlar kuşanın; o tatlı parçaların heba olmasına hiç gerek yok!
 
-Deep Rock Galactic - Robot Rebellion Pack: Robot ayaklanması başladı! Dört yeni eşsiz zırh seti (her sınıfa bir tane), yeni kasklar ve yeni boyalarla görünümüne renk kat!
 
-Deep Rock Galactic - Roughneck Pack: Görünümünüzü dört yeni benzersiz zırh seti (sınıf başına bir), yeni kasklar ve yeni Boyalar ile renklendirin.
 
-Deep Rock Galactic - Starter Pack: İçi kredi ve üretim malzemeleriyle dolu bir Katılım Bonusu ve MEGACORP ile DARK FUTURE Pack'leri içeren kozmetik DLC paketine sahip ol!
 
-Deep Rock Galactic - Supporter Upgrade: Kirli madencilik eldivenlerinizi bu lezzetli özel ikram çantasına alırken oyunun daha da geliştirilmesine yardımcı olun.
 
-Deep Rock Galactic - Ultimate Upgrade: ULTIMATE UPGRADE'i alarak içi kredi ve üretim malzemeleriyle dolu bir Katılım Bonusu'na ve tam beş kozmetik DLC'ye sahip ol! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deep Rock Galactic Xbox One PlayStation 4 PlayStation 5 PC
Goonya Monster, 4 Aralık'ta PS5, Switch ve PC'ye Geliyor Valiant, PC için 19 Ekim'de Çıkıyor

BSC Misafiri

21.9.2022 21:45:30

+1
Deep Rock Galactic yazısı görmek gerçekten mutlu etti. Takım olarak oynanabilen ve asla aynı haritayı oynamadığınız ender procedural oyunlardan. Rock and Stone!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız