Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dedikodu: Silicon Knight Zorda

Ne diyelim umarız firma sıradaki yapımı ile özlediği çıkışı yakalar.

     Slicon Knight...Görünüşe göre oyun sektörünün köklü firmalarından birisi daha zor durumda. Fakat bu seferki gidişat çok önceden belliydi diyebiliriz. Çünkü Slicon Knight'ın önce yıllardır üzerinde çalıştığı Too Human oldukça sıradan bir şekilde karşımıza çıktı, son olarakta firma XMen: Destiny ile beklediği başarıyı yakalayamadı.
 
     1UP sitesinin haberine göre firma oldukça zor durumda ve bünyesinde küçülmeye gidiyor. Gene aynı raporlara göre daha önce 97 kişilik bir ekipten oluşan firmadaki çalışanların sayısı 25'e kadar düşmüş. Yani firmada neredeyse %75'lik bir küçülme meydana gelmiş.
 
     Firmanın insan kaynakları departmanı başta olmak üzere firmadan birçok isim ayrılmak zorunda kalmış. Hatta gelen bu dedikodulara göre firma patronu olan Denis Dyack'ın eşi de bu çalışanların arasında yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 X-men X-Men: Destiny Activision PC PS3 Xbox 360 Wii
Dragon's Dogma'dan Yeni Videolar & Görseller Batman Büstü 2012'de Satışa Çıkıyor

On.E

5.11.2011 01:32:41

0
Valla üzüldüm ne diyeyim Too Human'ın hakkı yendi bayağı yapım süreci sıkıntılıydı oyunun motor falan değişti MS yerinde olsam bir şans verirdim ama bütçe çok yüksek olunca vermediler o şansı..İyi oyunları vardı SK'nın bu son 2 oyunla yargılamamak gerek gerçi yeni nesilde cidden göremedik kendilerini ama TH sıkıntılıydı dediğim gibi Activision'un yaptırdığı düşük bütçeli Marvel oyunlarına hiç bakmamak gerek zaten..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
X-Men: Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız