Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dedektiflik Soruşturma Teması Severler için The Precinct Duyurudu

 
 
Yayıncılığını Kwalee ve American Fugitive geliştiriciliğini Fallen Tree Games'in üstlendiği polisiye / dedektiflik araştırma soruşturma oyunu The Precinct duyuruldu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Üstten görünümlü polisiye temalı bir yapım geliyor
 
 
 
The Precinct oyununda biz oyuncular Memur Nick Cordell Jr. olarak yer alıyoruz. Akademiden yeni mezun olmuş çaylak bir polis olarak atıldığımız macerada vatandaşların haklarını gözetiyor ve suçlara karşı ön saflarda bulunuyoruz. Oyunda bir yandan halkı koruyor diğer yandan ise babamızın cinayetinin gizemini çözmeye başlıyoruz. Heyecan verici araba kovalamacaları, arkada iz bırakılan suçlar ve 1980'ler teması bizleri bekliyor.
 
Klasik polisiye filmlerinde yer alan yapıyı bizlere aktarmayı hedefleyen oyunda polis simülasyon unsurları bulunuyor ve tüm ayrıntılara bizim el atmamız gerekiyor. Bir yandan oyunda devriye atıyor, büyüklü küçüklü suçları engellemeye çalışıyor diğer yandan ise ihbarlara yanıt veriyoruz. Oyun içerisinde çatışmalara giriş yapıyor ve buradaki çatışmalarda istediğimiz taktiği kullanabiliyoruz.
 
Oyunda çok farlı suç durumları bulunuyor ve bunlar arasında çetelerinin değişen güç mücadeleleri, park ihlalleri, banka soygunları, sokak yarışları, uyuşturucu anlaşmaları ve daha fazlası yer alıyor. Geniş içerikleriyle beraber oyun karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
The Precinct duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Precinct çıkış tarihi
Psikolojik Korku Oyunu Luto için Yeni Fragman Gergin Atmosferi Gösteriyor Seçim ve Hikaye Odaklı Stray Gods'ın Konsol Sürümleri Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız