Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathsmiles I & II için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı City Connection ve geliştirici Cave, Deathsmiles I & II için yeni bir fragman yayınladı. Ayrıca oyunun İngilizce, Japonca, Fransızca ve İspanyolca dil seçeneklerini destekleyeceğini doğruladı.
 
Deathsmiles I & II'deki diğer yeni özellikler arasında kapsamlı bir eğitim modu ve çevrimiçi lider tabloları yer alacak. Oyuncular, sahnenin ve karakterin koşullarını ayrıntılı olarak ayarlayabilecek, yeni başlayanlar için oynamayı kolaylaştıracak ve aynı zamanda ileri düzey oyuncuların becerilerini geliştirmelerine izin verecek. Çevrimiçi lider tabloları, her oyun ve sürüm için ayrı sıralamaya sahip olacak. 
 
Deathsmiles I & II fiziksel ve dijital olarak PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacak. Ayrıca dijital olarak Xbox One için de Japonya'da piyasaya sürülecek. Oyunun tüm sürümleri 16 Aralık'ta oyunculara sunulacak. Batı sürümü henüz duyurulmadı. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera
Deemo için 1.9 Güncellemesi Yayınlandı Labyrinth of Galleria: Coven of Dusk 11 Kasım'da Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız