Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death's Gambit: Afterlife için Features Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Serenity Forge ve geliştirici White Rabbit, Death's Gambit: Afterlife için yükseltilmiş sürümün yeni içeriğini ve iyileştirmelerini gösteren ayrıca PlayStation 4 ve PC sürümleri için çıkış tarihlerini belirten yeni bir fragman yayınladı.
 
Death's Gambit: Afterlife ilk olarak 2021'de Switch için çıkacak, ardından bir ay sonra Steam üzerinden PC'ye gelecek. Bir ay sonra ise PlayStation 4 konsolarına çıkış yapacak. Yükseltmeler ücretsiz olacak.
 
Oyun hakkında
 
Death's Gambit, derin RPG unsurları barındıran iddialı bir 2 boyutlu platform oyunudur. Ölüm'ün hizmetinde bir ajan olarak Siradon'un gizemini çözmen ve ölümsüzlüğün gerçek bedelini keşfetmen gerekiyor.

Ölümsüzlük vaadi, Siradon'un kalbinde. Ölüm'ün sağ kolu olarak diyarın ölmeyen muhafızlarına meydan oku ve ruhlarını arındırmak için ebedi bir mücadeleye giriş. Fakat Ölüm'ün sadık hizmetkarını nasıl bir ödül bekliyor?

Death's Gambit, zengin RPG unsurları barındıran ekstrem bir 2 boyutlu aksiyon-platform oyunudur. Hassas çatışmada ustalaş ve Siradon'un derinliklerinde kol gezen dehşetle yüzleş.
 
Features Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu 2D macera aksiyon
Kart Tabanlı RPG Black Book Oyunu 10 Ağustos'ta Çıkıyor Tales of Arise – Rinwell Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız