Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathgarden Bir Asimetrik Multiplayer Aksiyon Oyunu

 
   Dead by Daylight'ın geliştiricisi Behaviour Interactive geçtiğimiz hafta duyurduğu yeni oyunu Deathgarden'ın asimetrik multiplayer aksiyon türünde olacağını doğruladı.

   Deathgarden PC platformuna gelecek, çıkış tarihi henüz belli değil.
 
   İlgilenenler kapalı alfa programına oyunun resmi websitesi (deathgardengame.com) üzerinden kayıt yaptırabilir.
 
   Deathgarden yakın bir gelecekte, gezegendeki en popüler eğlence olan Avcıların Koşucuları avlamaya çalıştığı bir kan sporu oyunu etrafında geçiyor. Oyunda oyuncular Koşucular olarak takım oluşturabilir ya da görevi koşucuları öldürmek ve onların Bahçeden kaçmasını önlemek olan ağır silahlı bir şampiyon olan Avcıyı seçebilir. Bahçe adı verilen arena her seferinde değişir.
 
   Behaviour Digital ürün başkan yardımcısı David Osborne basın bülteninde şu açıklamayı yaptı: "En sonunda bir sonraki oyunumuz olan Deathgarden'ı tanıtmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Oyunculara ve izleyicilere deneyim kazandıran asimetrik oynanış ve eşsiz anların mücadelesini bu oyunda da benimsedik. Sizi durdurma konusunda cehennem gibi görünen amansız bir tehdidin üstesinden gelmek için takımınızla birlikte oynamanın verdiği eğlence oyunu sadece izlerken de geçerli."  
 
   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Detroit: Become Human Japonya Kapak Tasarımı Call of Duty: WWII - The War Machine DLC Paketi 2 Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız