Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding'in Yarın Yayınlanacak Olan Videosu Herkesin Anlayabileceği Bir Görevden Olacakmış

 
Geçtiğimiz günlerde Death Stranding'in 80 dakikasını Tokyo Games Show'da göreceğimizi sizlere aktarmıştık. Videolardan 50 dakika olanı yarın, diğeri ise 14 Eylül'de yayınlanacak. Death Stranding'in duyuruşundan bugüne kadar neredeyse hiç kimse oyun hakkında bir fikre sahip olamadı. Hatta oyunun yapımcısı Hideo Kojima bile oyundan bir şey anlamadığını söylemişti. Bu durum biz oyun severleri her ne kadar tedirgin ediyor olsa da Hide Kojima kendinden emin tavırları az da olsa yüreğimize su serpiyor.
 
Kojima, Tokya Game Show'da oyunun yayınlanacak olan bölümüyle ilgili bir tweet attı ve oyundan bir şey anlamama durumumuzu sonunda değiştirecek gibi duruyor. Kojima'nın attığı tweete göre, yarın gösterilecek olan 50 dakika oyunda herkesin anlayabileceği bir görevden olacakmış. Oyunun videosunun yarın Türkiye saati ile sabah 9.30 civarında yayınlanması planlanıyor. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
FIFA 20 Switch Versiyonu $59.99 Fiyattan Ön Siparişe Açıldı [Güncelleme] Cyberpunk 2077'den Yeni Fragman: "Kamera Arkası"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

12.9.2019 07:04:00

0
Paçalar tutuştu. Çıkışta yaklaşıyor. Millet iyice biz bir şey anlamadık bu işten demeye başlayınca böyle uzun uzun oynanış videosu tattıracaklar. Ama bu bile kurtarır mı bilemiyorum ... Yapımcısının hakkında "bende dahi anlamıyorum" diyebildiği bir oyunu alıp oynamak ister miyim kos kocaman bir soru işareti ... Kojima'nın saçma sapık dizaynları meşhurdur zaten. MGS o askeri simülasyon gizlilik havasına rağmen içinde barındırdığı ögelerle en değme komedi filmine taş çıkaracak hale gelebiliyordu. Kafalar uçuk. Acaba düşünüyorum şimdi, Konami ile bu yüzden mi kavga edip ayrıldılar, fikirlerini dayatamadı mı çok saçma ve boş göründükleri için, neticede para kazanılacak bu üründen. Death Stranding'den sonra düşünsenize herkes Konami'ye hak veriyor, ne gülerim :))

Focke-Wulf

12.9.2019 00:37:15

0
O değilde oyunun türü aksiyon ama düşmekten başka aksiyon göremedik. Etrafın taranması olayı hoşuma gitti sadece. Onun haricinde "Walking Sim" ( Stranding = drive or leave (a boat, sailor, or sea creature) aground on a shore. ) Oyun adı gibi, kıyıya ölü olarak çıkacak bi şey gibi olacak herhalde :P

BSC Misafiri

12.9.2019 00:21:32

0
O zaman... Mmm 80 dk yürüyecez :D:D:D:D Lan kojima san korkuyom ha.. Umarım yersizdir şu korkum harbiden bak yürüme simi gibi his var içimde. En en en çok yanılmak istediğim oyun sensin ne olur yanılayım :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız