Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding "Benzeri" Oyun, "Walking Simulator" Steam'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Pugscape'in yaptığı, Death Stranding benzeri oyun "Walking Simulator yayınlandı. Oyun gerçekten de Death Stranding "benzeri".
 
Death Stranding'in PC için çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Geliştirici Pugscape ise Death Stranding'e benzer bir oyun yapmış. Oyunun ismi de Death Stranding'in eleştirildiği bir noktadan esinlenilmiş belli ki. 
 
Steam sayfasına buradan ulaşabileceğiniz oyun, gerçekten de tanıtım yazısına bakıldığında da ilgi çekici. Ama elbette tam bir oyun değil, bir nevi küçük bir şaka da diyebiliriz sanırım. Ancak geliştirici stüdyonun gerçekten üstünde durduğu diğer oyunu GuildBound'un bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yıl 2022, Korona virüsü dünyayı yok etti. Siz ise dünyanın en ıssız yerlerinde çalışan ve A noktasından B noktasına gitmekle görevli olduğunuz bir posta taşıyıcısısınız. Hava, arazi ve yerçekimi ile savaşmaya hazır olun. İnsanlığı yeniden inşa edebilir misin? Yoksa bu görev senin için çok mu fazla?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Walking Simulator death stranding benzeri simülasyon oyun
Dungeon Drafters Switch'e de Gelecek Trials of Mana Oynanış Fragmanı, Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Madara Uchiha

7.3.2020 00:28:34

0
Güzel parodi

BSC Misafiri

5.3.2020 20:43:28

0
Beleş çöp ya, sarıyo..

BSC Misafiri

5.3.2020 20:27:19

+2
Bence esas oyun da böyle çıkmalıydı. Belki de insanların beklentileri bu kadar yüksek olmazdı, oyun da bu kadar tepki çekmezdi. Değişik, alakasız, gizemli paylaşımlar yapıp; şöyle güzel olacak, böyle mükemmel olacak, tam bir sanat eseri olacak, oyun sektörü devrim yaşayacak gibi boş sözlerde bulunmadan olduğu gibi vereceklerdi. Hayır yani PT gibi potansiyel var elinde. Demosu bile bu kadar ilgi çekmişken yap işte farklı isimde korku oyunu. Derdin ne senin?

BSC Misafiri

5.3.2020 18:13:00

+2
Güzel taşlama :D Duyurulduğundan beri merakla bekleyenlerdendim ama oyunun yapısı hayal kırıklığı oldu. Koca bir hayal kırıklığı. Yine de hikayenin sonunu görmek için devam edeceğim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Walking Simulator
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız