Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 5 TGS'de Duyuruldu

Ryu Hayabusa

     Team Ninja, ünlü dövüş oyunu serisini 5.5 yıl aradan sonra devam ettiriyor. Team Ninja, Tecmo Koei ile birlikte Tokyo Game Show'da Dead or Alive 5'i duyurdu!
 
     Xbox 360 ve Playstation 3 için yapım aşamasında Dead or Alive 5, 2012 yılı için hazırlanıyor. TGS'de yapılan duyurunun ardından oyun hakkında pek fazla bir bilgi verilmedi. Fakat Team Ninja, duyuruyla birlikte bir de oynanış videosu yayınladı.
 
     Yayınlanan video, oyunun pre-alpha yani, oyunun yapım sürecine girdiği ilk döneme ait. Videoda Ninja Gaiden serisinden Ryu Hayabusa ile Hayate'nin dövüşüne tanıklık ediyoruz. Video her ne kadar yapım aşamasından olsa da, grafikler gerçekten iyi duruyor. Yayınlanan bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dead or alive dead or alive 5 team ninja tecmo koei
Japonya'da Geçen Haftanın En Çok Satanları En Sonunda! Max Payne 3'ten İlk Video Yayınlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.9.2011 02:34:43

0
dead or alive xbox 360 özeldi ve şimdi ps3 de çıkıyo xbox bütün oyunlarını ps3 kaptırdı 1 \dead or alive 2\ ninja gaiden 3 \ mass effect sony xbox özel oyunlarını aldı elinden xbox bitti artık ps3 her acıdan önde

sacrifice32

14.9.2011 22:46:59

0
dövüş oyunlarından oldum olası haz alamamışımdır ama son zamanlarda özellikle Mortal Kombat çok iyi bir oyun olarak çıktı karşımıza.Önceki oyunları çok zor olmasına rağmen çgerek tag modu gerekse esnek grafik yapısıyla (kırılabilen dövüş alanlarını yapan ilk dövüş oyunu benim gördüğüm) hareket çeşitliği , özellikle karşı tarafı kanser etmenize neden olan counter ile çok başarılı bir seri olmuştur benim gözümde.bana göre bu serinin tek kusuru çok zor olması onun dışında kaliteli ve uzun soluklu bir oyun bence...

BSC Misafiri

14.9.2011 19:41:52

0
Çok iyi görünüyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız