Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space Senaristi: "Aksiyon Bana Göre Değil"

 
   Dead Space senaryo yazarı Antony Johnston yaptığı bir açıklamada aksiyon ağırlıklı devam oyunlarının kendisine göre olmadığını ancak Visceral Games'in bu konuda dengeli bir yol çizdiğini açıkladı.

   Johnston, ilk Dead Space'in senaryosunu tasarlayıp yazmış; Dead Space 2 ve Dead Space 3'de bazı konuşmaları ayarlasa da bu iki oyunda çok az rol almıştı:

"Şahsen ben eski tarz survival horror türünün büyük bir hayranıyım ve bu nedenle Dead Space'de çalışmak istedim. Devam oyunlarında kendini gösteren şatafatlı aksiyon bana göre değil. Daha fazla aksiyon hayran kitlesini genişletmek için mecburen yapılan elem bir hareket. Aksiyon ve gerilim... Bu iki olgunun bir araya geldiği bir oyunda denge sağlamak zordur.Görnüşe göre Visceral takdir edilesi şekilde orta yolu bulmuş görünüyor."
 
   Dead Space ilk oyunuyla oyuncuları gerilim ve korkunun sınırlarında dolaştırıyor, elimizdeki silah aksiyon için değil hayatta kalma mücadelesi vermek için bir araç oluyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku
Castlevania LOS 2, Wii U'ya Gelmiyor Çünkü... Media Molecule Yeni Bir Projeye Göz Kırpıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.2.2013 01:00:05

0
alkışlar _RevO_'ya.

BSC Misafiri

11.2.2013 20:06:44

0
_RevO_ Dediklerin mantıklı dostum oyunada güzel yedirmişler gerçekten en azından altında bir felsefe var aksiyona dönmesinin

BSC Misafiri

11.2.2013 20:06:37

0
yorumlara bakıyorum 20 dakika oynadım oyun cod olmuş diyenler var. O oyunun sadece giriş kısmı arkadaşlar. Oyunun eski dead space lerden çok fazla bir farkı yok. Aksine ben 2 den daha çok bile beğendim. Oyuna haksızlık etmeyin sakın..

porsux

11.2.2013 19:46:08

0
Oyunu hala oynamaktayım. Çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Oyunun tarzı kesinlikle değişmemiş sadece biraz daha sürükleyici yapmak için korkudan alıp gerilime vermişler az bişey. Bence fazla üstüne gidiliyor.. Özellikle görsellikte çok iyi iş başarmışlar diyebilirim ve pc yi hiç kasmadı. İyi iş.

wantedmert92

11.2.2013 14:06:16

0
Dead Space 1-2 yi 2 hafta önce peş peşe ilk defa oynadım ve bitirdim 1 Mükkemmeldi 2 eh 1 kadar olmasada korku gene boldu ama şu anda 2 Gündür Dead Space 3 oynuyorum 1-2 defa korkuttu ama artık korkmuyorum. Necromorphslar ın çıkıcağı yerler çok belli oluyo korkutmuyorlar... Aaa tabi bide insanlarla savaş var o kısımlar en sıkıcısı... "Elimizdeki silah aksiyon için değil hayatta kalma mücadelesi vermek için bir araç oluyordu." açıklaması çok doğru olmuş. Ben Dead Space 3'de resmen hayal kırıklığı yaşdım :(

BSC Misafiri

11.2.2013 12:39:38

0
ilk 2 oyunu oynamış biri olarak alın. oyun ilerledikçe tedirginlik yaratıyor. birde oyunu zorda oynayın.

CooLoCo

11.2.2013 12:06:27

+3
Birinci oyunda öyle bir atmosfer yaratıyordu ki karakter ile yer değişiyorduk sanki teknisyen olan isaac yavaş hareketleri ve tecrübesiz davranışları oyunda çok iyi yansıtılmış tek yaratıkla karşılaşınca problem yok ama birden fazla necromorph üstünüze gelince panik oluyordunuz.ilk oyunda Baş belalıları ise yerde hızlı hareket eden necromorphlar , iki tanesi birlikte saldırınca mermide var ama nereye kaçacağımı şaşırıyordum

BSC Misafiri

11.2.2013 11:35:39

0
"BSC Misafiri 11.02.2013 11:09:42 " dead space 3 hala eski dead space aksiyona kaymış diyenler yanlış düşünüyorlar" Sen o zaman aşağıdaki bir iki videoyu izlede gör aksiyon mu korku mu? http://www.youtube.com/watch?v=PF7M2BTJ1l4 Bu verdiğim videoyuda 2:35. Dakikadan sonra izle bakalım oyun Korku Gerilim Tps mi? Yoksa Aksiyon Tps mi olmuş anlarsın http://www.youtube.com/watch?v=7eM-SdnxM0A

BSC Misafiri

11.2.2013 11:35:26

0
dead space 3 kadar saçma sapan dandik bi oyun olamaz boşboşuna para harcamışlar korkudan nerdeyse fps oyununa dönmüş tadında bırakacaklardı neyseki takasla aldm bu oyuna paravermeye bile değmez

BSC Misafiri

11.2.2013 11:12:02

0
Malesef boş laflar.Çünkü şuan oyun satışta böyle açıklamalar yaparak " Bakında Dead Space 3 uzayda geçen aksiyonu bol ve gerilimli bir oyun neden almıyorsunuz ki " gibi bir düşünce oluşturma peşindeler.Ama oyunu oynayanlar ( bitirenler ) neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.Sürekli denge çok iyi kuruldu diyorlar ama ben Dead Space 1'deki o korku veya Dead Space 2'deki o gerilim ne yalan söyleyim Dead Space 3'te göremedim.Amacım oyunu eleştirmek değil, Dead Space gibi bir oyuna veya serisine hayran olan bir İnsan olarak Dead Space 3 pekte beklediğim gibi olmadı.Tamam oyun gayet güzel ve çok başarılı ama aksiyon Dead Space serisine aykırı çünkü oyun uzayda tek başına yaratıklarla yaşam savaşı vermemizi sağlıyor.Bu yüzden Dead Space 3 köklerini kaybetmiş bir boşlukta olan bir oyun olmuş.Oyunu bitirdim Gerilim vb Korku falan hiç yoktu.Üstelik oyun bazı bölümlerde kendini tekrar ediyor.Dead Space 2 oynayan İnsanlar ilk bölümlerdeki bazı olayların farklı versiyonlarının Dead Space 3'te olduğunu bilsinler.Sonuç olarak Dead Space 3 her şeyiyle köklerinden uzaklaşmış ve Aksiyon Tps olma yolunda hızla ilerliyor.Umarım oyun iyi satar.Eğer oyun iyi satarsa Dead Space 4 veya 5 gelir buda serinin tamamıyla aksiyona kayması demek olur.Ayrıca yanılmıyorsam geçenlerde oyunun yapımcıları açıklama yapmıştı, oyundaki bazı silahların gelişimi için "paralı" ( gerçek para ) lı itemlere ihtiyaç duyabilirsiniz diye bir açıklama yaptılar.Buda oyunun Aksiyon oyunu olma yolunda ilerlediklerini gösteriyor.Yakında DLC'li silahlarda satarlar Dead Space 4'te.

BSC Misafiri

11.2.2013 11:11:38

0
BSC misafirinden BSC misafirine saygılar: https://www.youtube.com/watch?v=1Nv35BrMgAY

BSC Misafiri

11.2.2013 11:09:42

0
dead space 3 hala eski dead space aksiyona kaymış diyenler yanlış düşünüyorlar
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız