Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 3'te Zombiler Oyuncak Olmayacak


     Dead Rising serisinin özellikle 2. oyununda zombiler tam anlamıyla bir oyuncağa çevrilmişlerdi. Zombiler sizi zorlamıyordu ve oyunda korkudan çok komedi unsurları önplana çıkıyordu. Dead Rising 3'te ise durum farklı olacak.
 
    Xbox One'a özel olarak duyurulan Dead Rising 3'te zombilerin size karşı tehdit oluşturacağını söyleyen oyunun yapımcılarından Josh Bridge, bir zombi oyununun yıldızının zombiler olması gerektiği görüşünde.
 
     Dead Rising 3'ün öncelikle bir korku oyunu olacağını, daha sonra ise komedi unsurlarına yer vereceğini açıklayan yetkili, serinin önceki oyunlarıyla aynı formülü uygulayarak yeni bir oyun geliştirmeyeceklerini belirtiyor.
 
    Bizce de Dead Rising 3'ün daha ciddi bir havaya bürünmesi serinin ve oyuncuların hayrına olacaktır. Dead Rising 2'deki komedi unsurları gerçekten de bir zombi felaketinin atmosferini baltalıyordu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Rising Capcom Xbox One Korku zombi open world dead rising 3
Max Payne 3'ün Geliştiricilerinden Yeni Nesil Oyun FIFA 13, Nokia Windows Phone 8 Cihazlarında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.7.2013 15:02:15

0
il serileri cok kotu vasat oyunlardi zaman kisitlamasi ilac alma gibi sacma bir ozellik vardi ve oyun game over oluyordu berbat ti ya resmen bakalim 3 nasil olacak

iamburak

9.7.2013 14:23:40

0
Keşke aynı ciddiyeti 2. Oyun için de yapsalardı. Gerçekten çok zevkliydi heyecanlanıyordum oynarken ama o komedi havası zombi atmosferini cidden baltalıyordu. Edit: Bir de boss dövüşlerini de fazla abartmışlar gibiydi öldürene kadar canım çıkıyordu Hatta sonuna yaklaştığım oyunu boss'u öldüremediğim için bırakmıştım.

- The Stig -

9.7.2013 13:57:21

+1
e3'te izleyince etkilenmiştim ama saldırmadan öyle avanak gibi durup yanından geçip gittiğimiz zombilerle bir amaç olmadan oynamak ne kadar güzel ve keyifli olur ki? günden güne bu oyun hakkındaki fikirlerim olumsuz yönde ilerliyor.. zombileri daha da geliştirip zorlayıcı ve oyunda ADAM gibi bir senaryo olması gerek.. Bir Last of Us beklemiyorumda bir konunun senaryonun filmden de daha fazla ne kadar etkili olabileceği gerçeğini bize hatırlattı.. 20 senelik oyuncuyum o oyundaki gibi bir senaryo ne gördüm ne duydum.. Filmi olsa 10 defa izlerim o derece..

ultralisan

9.7.2013 10:58:49

+1
Son videodan sonra oyun bana pek iyi gelmedi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 3
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız