Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island'tan 20 Dakikalık Oynanış Videosu

Her zombi güçsüz değil, bazılarını yıkmak sandığınızdan daha zor.
 
    Dead Island'dan tam 20 dakika uzunluğunda oynanış videosu! Eğer daha önce 12 dakikalık olanı izlediyseniz ilk kısımların aynı olduğunu belirtmem gerekiyor, geriye kalan süreçte ise yeni sahneler görebilirsiniz.
 
     Oyun ile ilgili ilk izlenimlerimizi önceki oynanış videosunda belirtmiştik. Buraya da alıntı yapalım.
 
    "Öncelikle videonun başında da gördüğümüz gibi oyunda güvenli bir bölge olan "Can Kurtaran Kulesi" bulunacak. Burası zombilerden temizlenmiş bir bölge ve görevlerimize büyük ihtimalle buradan başlayacağız. Neyse ki adanın tamamı tehlikeli değil.
 
    Workshop bölümünde silahlarımızı tamir etme ve yeni silahlar geliştirme gibi seçeneklerimiz olacak. Mesela çiviler ve beyzbol sopası ile bir "Çivili Sopa" yapabileceğiz. Doğal olarak bu silah zombilere karşı daha etkili olacak. Yine bu bölümde silahların vuruş gücü, kullanışlılığı ve dayanlılılığı gibi çeşitli konularda bilgi sahibi olmak mümkün.

    Oyunda zombilerle savaşırken siahlarımızla onlara doğrutan vurabileceğimiz gibi fırlatma (geri alabiliyoruz) seçeneceğimiz de olacak. Ayrıca yerde zombilere tekme de atabiliyoruz. Zombiler ise özellikle grup halinde saldırdıklarında daha tehlikeli olacaklar.
 
    Zombilerle savaşırken dikkat etmemiz gereken en önemli nokta onlara vurduğumuz yer olacak. Vuruşunuzun şiddetine göre zombilerin kollarını, bacaklarını ve kafalarını kopartabileceksiniz. Bunun yanı sıra çevredeki patlayıcılara silahlarınızla ateş ederek veya yakın dövüş silahlarını fırlatarak patlatabilecek ve kısa yoldan zombileri gerçek anlamda öldürebileceksiniz.
 
    Oyundaki ilginç noktalardan birisi de arabaları kullanacak olmamız. Videoda kendisinden yardım isteyen bir bayana yardım etmek yerine, arabasını alıp adada dolaşmaya ve zombileri ezmeye başlıyoruz.
 
    Araç kullanımı oyunda bir bakıma gerekliymiş, çünkü geliştiriciler Dead Island'ın haritasının çok büyük olduğunu söylüyor; hatta bu nedenle çeşitli noktalarda haritalar bulup istediğiniz yeri işaretleyip oyuna o noktada başlayabileceksiniz. Yani oyuna hızlı yolculuk seçeneği eklenmiş.
 
     Adanın güzelliğini de önplana çıkaran geliştiriciler bu cehennemin bir zamanlar cennetten bir köşe olduğunu da göstermek istemiş. Aslında bu ada zombilerle dolu olsa da hala yaşıyor. Çevrede hayatta kalmaya çalışan insanlarla tanışacağız ve bazen kendimiz dışındaki olaylara tanıklık edeceğiz.
 
     Videonun sonlarına doğru dikkatimizi çeken en önemli şey de ateşli silah kullanımı oluyor. Geliştiriciler oyunda ateşli silahları oldukça sınırlı tutmuşlar. Bunun nedeni ise hayatta kalma içgüdüsünü aksiyon nedeniyle yok etmemek. O nedenle oyunda Left 4 Dead benzeri bir aksiyon beklemeyin."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island TechLand Deep Silver PC Xbox 360 gameplay video oynanış videosu
Gears of War 3'ün İlk Hikaye Videosu Driver: SF'nin Collector's Edition İçeriği (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

L.A. Ezio

22.7.2011 16:49:51

0
Grupta 90-60-90 bir kız olsaydı zombilerin dikkatini çeker '' hey handsome are you busy'' tarzı şeyler söyler de '' HANDSOME '' kelimesini söylemek biraz güç olabilir. xD

Arm the Homeless

29.5.2011 16:09:29

0
Dead Rising , L4d'e alternatif iyi gider umarım.

BSC Misafiri

29.5.2011 15:37:23

0
"get out , i kill you" zombiye söylenecek en doğru laf :d

No-One

29.5.2011 13:25:56

+1
Kokpitten zombi ezmek mükemmel gözüküyor.

warlockt

29.5.2011 12:21:46

-1
hayal kırıklığı

BSC Misafiri

29.5.2011 12:02:12

-1
silah yerine melee silahları sopa bıçak tam nefret ettiğim şey land of the deadde bile silah daha fazlaydı bence oyun traş olacak bir oyunun ilk anları güzel değilse sonlarıda kötü olur tecrübelerinize sorun bakalım...

Project Scorpio

29.5.2011 10:25:49

-1
Video XBox 360 versiyonundan. Adamlar dehşet ada grafiği yapmışlar ve oldukça akıcı görünüyor.

BSC Misafiri

29.5.2011 10:23:20

0
get out , i kill you Beğendim ben güzel olmuş.Eksiklikler tabiki göze çarpıyor ama oyunun daha çıkış tarihi bile belirsiz , düzeltilir diye umuyorum.İlk dakikadan acımasızca eleştirilere gerek yok.Tv programlarındaki eleştirmenlerden bi farkı yok sanal alemdeki oyun eleştirmenlerinin , boş laf

BSC Misafiri

29.5.2011 10:23:12

-1
Left 4 Dead'e Çok Benzemiş İçinde Birazcıkta Land Of The Dead :)

erkefur

29.5.2011 09:55:45

-1
Oyunda zombiler. Zombi. Hani ölü. Kan man yok yani.

BSC Misafiri

29.5.2011 03:04:47

+2
O kadar sopa darbesinden sonra sopada hiç kan olmaması enteresan

venom417

29.5.2011 03:04:27

+3
zombi oyunundan da orjinallik beklemeyin,hepsi benzer olucak tabiki.vur kır parçala budur yani.Ben karakterin hatun olmasını sevmedim.bunun dışında grafikler harika ama arayüz oyuna uymamış(RDR'ye benziyor),sesler,diyaloglar çok basit.stamina eklemişler gerçekçi olsun diye ama o da soru işareti.Sonuçta eh işte bi oyun olucak gibi.

tasci3

29.5.2011 01:51:54

-1
Sanki biraz Dead Rising gibi yapmaya çalışmışlar deniz feneri falan... ama yinede çok güzel bir oyuna benziyor...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız