Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island, Şimdiye Dek Kaç Adet Sattı?

 
    Zombie katliyamına katılanlardan mısınız? O zaman siz de 3 milyon kişi içinde olmalısınız. Çünkü Deep Silver, Dead Island'ın tüm dünyada şimdiye dek 3 milyon adet sattığını az önce duyurdu.
 
    Dead Island'ın ilk ayında 2 milyon satmasına rağmen oyunun şimdiye kadar olan uzun süreçte 1 milyon adet sattığını yani satışlarının ağırlaştığını görüyoruz. Çıktığında birçok bug ve sorun ile boğuşan Dead Island, Techland'in uğraşları sonucu yamalanarak stabil bir hâle getirilmişti.
 
    9 Eylül'de çıkan oyun, PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarında satılıyor. Hiç duymadıysanız en azından video incelemesini aşağıdan izleyerek bir fikir elde edebilirsiniz. İyi seyirler:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gameinformer Dead Island TechLand Deep Silver PC Xbox 360 satış rakamı
Oyun Bağımlısıydı, Kuzey Kore'nin Başkanı Oldu Karşınızda Enfes Bir Halo Filmi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

21.12.2011 09:15:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri böyle oyunları hiç sevmiyorum. oynamakta ve yapmaktaki mantalitelerinide anlamıyorum. vahset vahset ölüm hoşa mı gidiyor yani. bunu oynayayanın ruh haline salıncak kursunlar.
ölüm vahşet kimsenin hoşuna gitmez ama sonuçta OYUN...herhalde oyunu yapanlarda oynayanlarda dışarıda vahşet yapanlar değil...bazı istisnalar var hayatta ama bunu bütün oyunlara oyunculara yüklemek bence tuhaf herkesin bildiği kendini pokemon zanneden çocuk balkondan atladı çizgi film yasaklandı...

Calisifer

21.12.2011 09:10:32

+1
Katliyam değil Katliam olacak...

BSC Misafiri

21.12.2011 08:57:38

-4
böyle oyunları hiç sevmiyorum. oynamakta ve yapmaktaki mantalitelerinide anlamıyorum. vahset vahset ölüm hoşa mı gidiyor yani. bunu oynayayanın ruh haline salıncak kursunlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız