Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells'in Ücretsiz DLC'si Rise of the Giant 28 Mart'ta PC için Çıkacak

 
Geliştirici Motion Twin, Dead Cells'in ücretsiz indirilebilir içeriği Rise of the Giant için çıkış tarihi verdi. 28 Mart'ta PC için çıkış yapacak.

Şu anda Steam'de beta olarak test edilebilir olan Rise of the Giant oyuna iki yeni bölge ve boss'lar, 10 yeni düşman, 13 yeni silah ve yetenek, yeni Skinning sistemi ve 50 yeni kıyafet getiriyor. Daha fazla bilgi ve ekran görüntüleri için indirilebilir içeriğin Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Motion Twin ayrıca Rise of the Giant'ın henüz net bir çıkış tarihi olmasa da yakında konsollara da geleceğini belirtti. Geliştirici twitter üzerinden yaptığı açıklamada "PC ve konsollar arasındaki süreyi olabildiğince azaltmaya çalışıyoruz fakat lütfen elimizden geldiğince hızlı çalışan küçük bir ekip olduğumuzu unutmayın." diye belirtti.

Metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
Nuri Şahin, Futbolist eSpor Kulübü'ne Yatırım Yaptı! Dwarf Fortress Steam'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız