Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Cells için Devam Oyunu Düşünülmüyor

 
Motion Twin, metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells için devam oyunu geliştirmeyi düşünmüyor.

Game Informer'a konuşan Motion Twin oyun tasarımcısı Ssbastien Benard devam oyunu hakkında düşüncelerini şu şekilde açıkladı:
 
"Devam oyunu ile ilgili olarak, başarınızın üzerinde durmanın iyi bir fikir olmadığını kesin olarak biliyoruz. Eğer büyük bir başarı yakalarsanız bu enerjiyi farklı bir şey yapmak için kullanmak en iyisidir. Dead Cells 2'yi yapacağımızı düşünmüyorum. Oyuna daha fazla içerik oluşturmaya ve oyunu topluluğa daha çok açmaya daha sıcak bakıyoruz. Eğer Dead Cells 2'yi yapsaydık, bunun nedeni paraya gerçekten ihtiyaç duyduğumuzdan olurdu (gülüyor). Yine de aynı şeye bağlı kalmak istemiyoruz, bu yüzden bir sonraki projemiz platform veya roguelike değil oldukça farklı bir şey olur."

Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers
Project CARS 3 Need for Speed Shift'e Benzeyecek Birinci Şahıs Aksiyon Nişancı Bright Memory 12 Ocak'ta Erken Erişime Açılacak

BSC Misafiri

2.1.2019 13:16:14

+2
Düşünce yapısından ve cesaretinden dolayı tebrik ederim kendisini.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız