Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone ‘Sarah ve Deacon'ın Düğünü’ Fragmanı

 
Sony Interactive Entertainment ve Bend Studio, Days Gone için ‘Sarah ve Deacon'ın Düğünü’ başlıklı iki buçuk dakika uzunluğunda yeni bir fragman yayınladı. Evliliklerinden iki yıl sonra Sarah Whitaker gitmiştir ve ana karakterimiz Deacon St. John'a Sarah Whitaker ile ilgili geride kalan şey sadece bir fotoğraftır ve Deacon St. John trajik geçmişiyle baş etmeye çalışır.
 
Days Gone 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak. Oyunun standart sürümü 429,00 TL, deluxe sürümü 489,00 TL'den PlayStation Store'da ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bu devasa açık dünya aksiyon macera oyunundaki bozulmuş dünyanın korkularıyla yüzleşecek yeteneklere ve cesarete sahip misin?
 
Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç. Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.
 
İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.
 
Öne çıkan özellikler
 
Çarpıcı bir ortam
Pasifik Kuzeybatısı’nda ormanlardan çayırlara, karlı düzlüklerden çöldeki lav sahalarına kadar her şey, güzel olduğu kadar ölümcül de. Milyonlarca yıllık volkanik hareketlerin izini taşıyan pek çok çeşit dağ, mağara ve kırsal kasabayı keşfet.
 
Vahşi karşılaşmalar
Saldırgan çetelerin ve Kaçık sürülerinin kol gezdiği bu topraklarda, hayatta kalmak için özel tuzak, silah ve geliştirilebilir yeteneklerini kullanman gerekecek. Devasa bir bölgedeki en değerli yardımcın olan Başıboş motorunu da unutma.
 
Devamlı değişen bir çevre
Deacon’ın sadık motosikletine atlayarak hava koşullarıyla büyük ölçüde değişen dinamik bir dünyayı, gece gündüz döngüsünü ve çevresiyle içinde yer alan insanlara uyum sağlayan ve devamlı evrim geçiren Kaçıkları keşfet.  
 
Sürükleyici bir hikâye
Deacon St. John derin ve kişisel bir kaybın ardından umut kırıntıları ararken çıkmaz, ihanet ve pişmanlık dolu güçlü bir hikâyede kaybol. Gündelik olarak verilen hayatta kalma mücadelesinde bizi insan yapan şey ne? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Hades için İkinci Büyük Güncelleme Yayınlandı Xenon Racer'ın Yeni Fragmanında Miami ve Tokyo Pistleri Gösteriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Slayer M4chine

16.2.2019 21:11:49

0
Adamlar TLOU çakması bir oyun yaptı ve o oyun GOTY aldı, bu oyun da böyle olursa hiç şaşırmam. Bu arada ikinci No Man's Sky fiyaskosu olma ihtimali yüksek. Uncharted Trashen Abyss diyip susuyorum.

Turk.Navy

16.2.2019 01:35:23

0
Fiyat olarak çok fazla ama Türkçe olduğu için oyunu alacam

cdk3y

14.2.2019 09:37:55

0
Ali ece detected

Texassm0ke

13.2.2019 23:25:14

0
tr altyazı koyduklarına şükretmek lazım, psn yide kur olarak güncellemeleri gerekli, 429 tl çok fazla, 60 dolar + %18 vergi olarak bakınca 380 civarı fakat 50 tl fark var

deadlight54

13.2.2019 21:10:15

0
Hocam sadece ufak bir tahmin ettim, tabi ki oyun çıkmadan senaryoyu bilemeyeceğiz. Sony, Last of Us formülünü fazla kullanmaya başladı ama umarım çok fazla tekrar etmezler. Dediğin gibi Sarah karakterinin oyundaki yeri önemli olacak anlaşılan. Muhtemelen Deacon’un öfkesi bu yüzden, adam sürekli zombilere meydan okuyor Sarah’ın ölümüne sebep olacak bir şeyler olmuştur ve belki de deacon ölmek istiyor. Çünkü karakterin psikolojisi ve anıları bunu anlatmaya çalışıyor gibi. Yine de oyun çıkışını bir bekleyelim. Belki de ters köşe yaptırmaya çalışıyorlarda olabilir.

Metal-Gear

13.2.2019 20:57:25

0
İmkansız hocam o hikaye direkman last of us ile aynı olur, joel'un kızı ölüyor, aynı yaşlarda bir kız bulup onu çocuğu gibi sahipleniyor sonradan. Bu derece çalıntı yapacaklarını sanmam, ama bu kadına bu kadar değinildiğine göre hikayede özel bir yeri olacaktır.

deadlight54

13.2.2019 20:50:10

0
Sarah gitti denilmiş ama öldü anlamında mı yoksa terketti anlamında yazılmış pek anlamadım doğrusu. Gerçi virüsten dolayı eskisi gibi olmayan bir Dünya portresi çizildiğine göre ölmüş demek ki. Eğer öldüyse, ana karakter deacon bir süre sonra ona benzeyen birini bulacak, aşık olacak ve onu korumaya çalışacaktır. Alın senaryoyu iki dakika da yazdım, artık oyunu oynamanıza gerek yok . Tabi senaryo ters köşe de yaptırtabilir.

BSC Misafiri

13.2.2019 20:35:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Gelin normal gelin ama damat niye at hırsızı gibi giyinmiş onu anlamadım. Memlekette damatlık mı kalmadı, adam tamirci dükkanından çıkıp direk nikaha gelmiş gibi aynı. Neyse oyun bana bu video'da çok Last of Us tarzında geldi. Böyle şiddet içerikli ortamlarda duygusal sevgi bağlarını konu edinen hikayeleri seviyorum. 2 farklı havayı güzel harmanlayınca çok sürükleyici ve bağlayıcı oluyor. Last of Us öyleydi, en çok bu yönü ile beğenilmişti. Her oyuncu hikayede bir şeyler bulmuştu, her bitiren bu yönünü konuşmuştu mutlaka. Bu da öyle bir şey olacak galiba.
Hocam şununda bi tarasımın yap sincap gibi erkek karakteri çipil çipil erkeğe dönüştür bizle paylaş ona da beğenek hadi :)

Metal-Gear

13.2.2019 19:56:36

+3
Gelin normal gelin ama damat niye at hırsızı gibi giyinmiş onu anlamadım. Memlekette damatlık mı kalmadı, adam tamirci dükkanından çıkıp direk nikaha gelmiş gibi aynı. Neyse oyun bana bu video'da çok Last of Us tarzında geldi. Böyle şiddet içerikli ortamlarda duygusal sevgi bağlarını konu edinen hikayeleri seviyorum. 2 farklı havayı güzel harmanlayınca çok sürükleyici ve bağlayıcı oluyor. Last of Us öyleydi, en çok bu yönü ile beğenilmişti. Her oyuncu hikayede bir şeyler bulmuştu, her bitiren bu yönünü konuşmuştu mutlaka. Bu da öyle bir şey olacak galiba.

Settlers

13.2.2019 19:54:06

+3
Ulen bari düğününde şapkayı çıkaraydın.

BSC Misafiri

13.2.2019 19:37:27

+3
429 patates sürüm yalnız.. Çalınmayan içeriğe şimdi Deluxe diyorlar o da 489TL cik :D Neyse hocam en büyük sony oo harika uhu.. kahrolsun diğerleri.

Persona_Non_Grata

13.2.2019 19:17:48

+7
26 Nisanda 1 ceyrek altın (429TL) takıcaz genç çifte

BSC Misafiri

13.2.2019 19:16:57

0
Bu oyunu bekliyorum ağa take my moneyyy
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız