Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Days Gone Geliştiricisinin Yeni IP'si iş ilanlarına göre Çok Oyunculu Olacak

 
 
Sony Computer Entertainment (SIE), Bend Studio'ya Days Gone'un devamı için yeşil ışık yakmamış olabilir. Ancak yakın zamanda onaylandığı gibi Bend Studio, yeni bir açık dünya IP'si üzerinde çalışıyor. Bununla ilgili ayrıntılar şu anda yetersiz fakat geliştirici tarafından yayınlanan bir iş ilanı, oyunun çok oyuncu olabileceğine dair bilgileri ortaya çıkarıyor.
 
Bend Studio yayınladığı bir iş ilanında Kıdemli Ağ Programcısı arıyor. Bu da bir sonraki oyunlarının çok oyunculu bir özelliğe sahip olacağını gösteriyor. Detaylar arasında “düşük seviyeli ağ sorunlarının desteklenmesi, çok oyunculu motor tasarımı/mimarisi, PSN platform hizmetleri” gibi yetkinlikler yer alıyor.
 
Öte yandan Bend Studio'nun çalışmaları son zamanlarda çok fazla tartışmaya neden oldu. Days Gone 2 Sony tarafından reddedildikten sonra SIE, Bend Studio'nun Naughty Dog'un gözetiminde yeni bir Uncharted oyunu geliştirmekten sorumlu olduğu bildirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Bend Studio
Apex Legends, Hilecileri Protesto Etme Amacıyla Hacklendi Game Boy için Yayınlanacak Pine Creek Oyunu Ekim Ayında Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

6.7.2021 15:04:14

0
Zaten her yer online oyun çöplüğü, anlamamakta ısrar ediyorlar. Sonra çevir f2p'e. 2 ayda bir %50 indirime sok. Çevir kazı yanmasın.

BSC Misafiri

6.7.2021 09:19:39

0
Steam'de indirime girmesini bekleyelim, bir yı, iki yıl, öyle alırız ancak.

BSC Misafiri

5.7.2021 17:38:32

+1
Hmm o vakit beklentiyi sıfırda tutmak gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız