Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dawn of War 2: Retribution'un Paketleri Duyuruldu


     THQ Inc. (NASDAQ: THQI) bugün, yakında çıkacak olan gerçek zamanlı strateji oyunu Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II - Retribution™ paketlerini duyurdu.

     Dawn of War® II - Retribution™ Collector’s Edition versiyonu oyundaki altı oynanabilir ırk için de bonus savaş ekipmanlarının yanı sıra, özel bir poster, altı ırk için çizim kartları ve son derece kaliteli bir koleksiyon kutusu da sunuyor.

     Dawn of War II evrenine yeni adım atacak olan oyunculara yönelik olan Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete Edition versiyonu ise içinde Dawn of War II, Dawn of War II - Chaos Rising ve Dawn of War II – Retribution’ı bulunduracak ve özel bir fiyattan satışa sunulacak.

     Warhammer 40,000: Dawn of War II – Retribution, Windows PC için Mart ayında piyasada olacak.

     Retribution Hakkında

     Chaos Rising’teki olayların üzerinden on yıl geçmiştir ve Alt-Sektör Aurelia kontrolü ele geçirmek isteyen Imperium ile sürekli olarak savaş halindedir. Gabriel Angelos ve Space Marine’lerinin ihanetleri Kan Kuzgunları’nı sarsmış, İmparatorluk güçleri dört bir yandan düşman uzaylılarca sarılmıştır. Retribution’da oyuncular seçecekleri ırk ile içinde bulundukları sektörün hayatta mı kalacağını, yoksa yok mu olacağını belirleyecekler. Dawn of War II – Retribution çok ırklı tek kişilik seferin yanı sıra, yeni çokluoyuncu birimleri, haritalar ve yeni İmparatorluk Muhafızları fraksiyonunu da içerecek.
 

 
                                                                                                             Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
THQ Relic RTS Dawn of War 2
Paper Mario 3DS'ten Oynanış Videosu Imageepoch 3DS'e Strateji-RPG Oyunu Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sezgin87

13.2.2014 21:58:11

0
Dawn of War II ve ek paketlerini hic begenmedim hic hemde ilk dawn of war serilerini cok begeniyordum bina kurma filan ünite cikarma süperdi

MiDNiGhTKiSs

16.3.2011 17:08:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: evrim87 ya kardes su sitede cvp vericek insan yokmu Dawn of War® II - Retribution almak istiyorum oyun direk kuruluyormu yoksa dawn of war 2 cahos rising filan mi istiyor bir acıklama yaparmisiniz direk kurdugmuz gibi oyuna gire biliyormuyuz
gerekmiyor arkadasım sadece retribution u alıp oynayabilirsin

evrim87

4.3.2011 10:20:21

0
ya kardes su sitede cvp vericek insan yokmu Dawn of War® II - Retribution almak istiyorum oyun direk kuruluyormu yoksa dawn of war 2 cahos rising filan mi istiyor bir acıklama yaparmisiniz direk kurdugmuz gibi oyuna gire biliyormuyuz

evrim87

4.3.2011 10:09:07

0
bu oyunu yükleye bilmek icin Warhammer 40000: Dawn of War II – Chaos Rising gerekiyormu lütfen acil cevaplayin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Dawn Of War 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız