Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

David Rutter: PES Serisini Yakından Takip Ediyoruz

 
   Yaz aylarına yaklaştığımız bu dönemde futbol oyunlarıyla ilgili bilgiler de yağmur gibi yağmaya başladı. İki taraf da eteğindeki taşları yavaş yavaş döküyor ve rakibinin bir adım ilerisine gitmeye çalışıyorlar.
 
   Rekabetin böylesine büyük olduğu bir sahada rakibinin gerisinde kalmak istemeyen taraflar, onların yaptığı her hamleyi görmek istiyorlar. Fifa serisinin yapımcısı David Rutter'da bu durumun kendileri için aynı olduğunu belirterek şu açıklamaları yaptı:
 
   "İncelemeler mükemmel, satışlar çok iyi gidiyor, herkes oyunu seviyor. Bunlar doğru olabilir belki. Ancak ufak bir sorun oluştuğunda oyunumuz "çöp" olabilir. Gerçekleştirdiğimiz başarılarımızı oturup kutlamaya vaktimiz yok"
 
   "Kanada'da olmak bizim için büyük avantaj. Böylece 'hey süper oyun yaptık, ne kadar süper olduğumuza bakın' diyemiyoruz. Çünkü olayların daha uzağındayız ve kendimizi dışarıya karşı izole etmiş durumdayız."
 
   "Konami'nin PES ile ilgili yaptıklarını dikkatlice takip etmeye devam ediyoruz. PES serisi bizim en yakın rakibimiz"
 
   David Rutter'ın yaptığı bu açıklamadan anlayacağımız üzere ekip dur durak dinlemeyerek çalışmaya devam ediyor. Bakalım bu seneki Fifa ve PES rekabeti nasıl sonuçlanacak. Hep beraber göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
electronic arts ea fifa fifa 13 ea sports ea games xbox 360 playstation 3 pc David Rutter. Pro Evolution Soccer 2013 PES Konami
Lego Batman 2'den Arkham City'e Gönderme "Herkesin FIFA Oynamasını İstiyoruz, CoD Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

T-MAC*1

16.5.2012 20:57:16

+1
PES'i takip etmeleri gerçekten çok iyi. Bir laf var hani "Dostlarını yakın yakın tut,düşmanlarını dahada yakın!" o hesap,EA'de gerçekten akıllılık yapıyor.

Labrienth

16.5.2012 20:25:30

0
aynen fifa alıp goturecek yeni gelen topları oyuncu yeteneine gore tutması yada pas hızını gore tutması atma ile çok değişikler olacak fifa alıp gider her zamanki gibi

karakas1996

16.5.2012 19:29:50

0
fifa yine götürür
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 13 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
102 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız