Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders Yapımcısının İptal Edilen Projesi Ortaya Çıktı


    İflas eden THQ çatısı altında yara alan stüdyolardan Vigil Games'i Darksiders serisiyle tanıyoruz. Yaşanan olaydan sonra stüdyo kapanmış, çalışanlarının bir kısmı Crytek'e geçmiş, Darksiders serisi ise başka bir firmaya satılmıştı. THQ'nun iflasından bir önceki patronu Danny Bilson, iflas öncesindeki projelerden söz etti. Bilson'ın açıklamalarında, heyecan verici bir Vigil projesi ortaya çıktı.
 
    Belirtilenlere göre Darksiders serisiyle tanıdığımız Vigil Games, Inquisitor ismindeki bir PC oyununu geliştiriyordu. Sadece dijital yolla satılması planlanan yapımdan Danny Bilson, oldukça umutluymuş. Hatta Bilson röportaj sırasında, "Hatırlıyorum o proje Cuma günü iptal edilmişti. Ben ise, bir sonraki iş günü Pazartesi THQ'dan ayrılmıştım." cümlelerine yer veriyor.
 
    Bilson'ın açıklamalarına göre Inquisitor isimli proje, düşük fiyatla satılması amaçlanan bir yapımdı. RPG türündeki oyun, bol bol içeriklerle güncellenecekti. Oynanış tarzı açısından Borderlands'e benzeyen yapım tür olarak biraz MMO'ya da kayıyordu. Bilson'ın açıklamaları şöyle, "Inquisitor'da her oyuncunun kendine has bir ana gemisi vardı. Gittiğiniz maceralardan sonra topladıklarınızla geminizi düzenleyebiliyordunuz. Oynanış olarak Borderlands gibi bir oyundu. Arkadaşlarınızla görevden göreve atlıyordunuz. En çok heyecanlandığım projelerden birisi buydu. İlk yapılan planlamalara göre oyun 2013'ün yaz aylarında çıkacaktı. Savaş sistemi hızlı, dünyası geniş bir oyundu. Büyük bir potansiyele sahipti."
 
    Röportajda bahsedilenlere göre Inquisitor'un iptal kararını ne Danny Bilson, ne de Vigil Games almış. THQ'nun yatırımcıları ve üst yöneticileri, bu projeye daha fazla yatırım yapmak istemediklerinden dolayı Inquisitor'un yapımı iptal edilmiş
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un Trophy Sayısı Ortaya Çıktı + Platinum Trophy Yok The LEGO Movie Videogame'in PS4 Çözünürlüğü 1080p'den Yüksek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

17.3.2014 21:24:15

0
gercekten yazık olmus :(

Reul

17.3.2014 16:27:44

0
oyun güzele benziyormuş keşke çıkarabilseydiler

mete19

17.3.2014 13:35:32

0
metro ya önem gösterilmeliydi.

Quirah

17.3.2014 12:01:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Nasıl batıyor anlamadım..Bence çok iyi satış rakamları vardı oyun maaliyetlerine kıyasla..Hayret birşey neyse kapanalı çok oldu zaten..
Sadece uDraw bile orta çaplı bir firmayı krize sokacak zarara sahipti.

rcpyksl

17.3.2014 11:59:41

0
Nasıl batıyor anlamadım..Bence çok iyi satış rakamları vardı oyun maaliyetlerine kıyasla..Hayret birşey neyse kapanalı çok oldu zaten..

strangeworld

17.3.2014 11:54:12

0
THQ ya yazık oldu be...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız