Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders 2'de Neden Multiplayer Yok?

Death, Darksiders 2'deki tek oynanabilir karakterimiz olacak

     Darksiders 2, Mahşerin Dört Atlısı'nın öyküsünü konu ediniyor öyle değil mi? Peki neden bu oyunda multiplayer olmaz. Yani karşılıklı savaşacağımız bir moddan bahsetmiyoruz,  arkadaşlarımızla birlikte oynayabileceğimiz bir co-op mod olsa fena mı olurdu? Geliştirici Vigil Games de bunu istemiş, fakat karşılarında bir çok engel varmış.
 
      Oyunun yönetmeni  Marvin Donald'ın açıklamalarına göre geliştirici ekip ilk oyundan beri co-op desteği sunmak istiyormuş. Yapmamalarının nedeni ise 4 karakterin bulunduğu bir oyunun 4 oyun yapmaya eşdeğer olmasıymış. Donald bu durumu da şöyle açıklıyor.

     "Tamamen farklı animasyon ayarları yapmak zorundasınız. Sadece Death'in 800 ila 1000 arasında her biri özel olan animasyonu var. Joe Madureira ile çalışmanın en özel yönü harika karakterlerle karşımıza çıkması, ama bu karakterlerin tamamen farklı özellikleri var. Bu nedenle aynı animasyonları farklı karakterler için kullanamazsınız."

     Tabi geliştirici ekibin multiplayerın önündeki tek sorunu animasyonlar değilmiş. Bunun yanı sıra karakterler arasındaki güç dengesi ve yetenek farklılıklarının ayarlanması da uzun zaman alabilirmiş.
 
     Vigil Games yetkilileri gelecekte multiplayer modlarını düşünebileceklerini, ama şu an için buna hazır olmadıklarını tekrar vurguluyorlar. Kim bilir belki de Darksiders 3'te co-op desteği sunabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2
Electronic Arts'tan PS3 için FPS Oyunu mu? Dead Rising 2: Off the Record'tan Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.8.2011 09:32:30

+1
Arkadaşlar Burda Multiden Kasıt 4 Yada Daha Fazla Kişinin Oyuna Girip Hep Birlikte Senaryo Şeklinde Bölümleri Geçmesi Oluyo Yani Singleyi 4 Kişiyle Oynuyosun Ki Bence Böyle Daha Zevkli Olur Düşünsenize Up Uzun Çöl Mahşerin 4 Atlısı Atlarının Üstünde Yol Alıyor ve Karşılarına Dev Bir Yaratık Çıkıyor War Deathı Fırlatıyor Ve Death Balyozuyla Yaratığın Kafasına İlk Darbeyi Vuruyor Muhteşem :))

BSC Misafiri

27.7.2011 22:24:59

+1
açıkcası darksiders 4 de 4 kişilik coop gelir tüm karakterlerle oynamış olucaz çünkü

ZaptoZ

27.7.2011 12:15:30

+1
Zaten multi yakışmayan oyunlara multi yapıolar tadı kaçıor darksidersda solo takılmak isterim ben.

BSC Misafiri

27.7.2011 11:56:21

+1
Her oyunda da multiplayer olmak zorunda değil oyun böyle de güzel olucak bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız