Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon'un Yeni Güncellemesi Yeni Sınıf, Yaratıklar ve Eşyaları Sunuyor


    Steam Early Access'e sunulduğu ilk dönemde büyük ilgi çeken Darkest Dungeon, eski popülaritesini koruyamasa da yeni güncellemelerle yoluna devam ediyor. Yapımcı Red Hook Studios, 2016'nın başında çıkması planlanan oyun için yeni bir güncelleme sundu.
 
    Inhuman Bondage isimli yeni güncelleme The Abomination ismindeki yeni sınıfı oyuna ekliyor. Kickstarter'dan çıkma bir oyun olan Darkest Dungeon'ın Abomination isimli sınıfı, Kickstarter'da en yüksek bağışı yapan oyunculardan MaxKojote tarafından tasarlandı. Bunun haricinde oyunun yeni güncellemesiyle beraber yine Kickstarter bağışçıları tarafından tasarlanan Collector ve Madman isimli yaratıklar da oyuna ekleniyor. 
 
    Stres sisteminde düzenlemeleri, yeni eşyaları, yaratık yapay zekasındaki geliştirmeleri ve birçok diğer düzenlemeleri sunan yeni oyun güncellemesi ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. Güncellemeyi Steam aracılığıyla indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darkest dungeon red hook studios rpg sıra tabanlı gotik roguelike bağımsız steam playstation 4 playstation vita
Devran Döndü: Bu Sefer Hileciler Blizzard'ı Dava Ediyor Sony, PS4 Oyunlarını Aralık Ayı Boyunca 69 TL'den Başlayan Fiyatlarla Sunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkest Dungeon
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız