Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon'ın Yeni Büyük Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Geliyor


      Karanlık atmosferi ve zorlayıcı oynayışıyla türünün diğer oyunları arasından sıyrılmayı başaran The Darkest Dungeon'ın yeni güncellemesi görüldü.
 
       The Hound & Corpse adını alacak bu güncelleme yine oyunu içerik bakımından zenginleştiriyor. Güncellemenin getirdiği yenilikler arasında The Houndmaster adında yeni bir kahraman, kahramanlarımızı iyileştirdiğimiz Sanitarium ile ilgili yeni özellikler, yeni hastalıklar bulunuyor. 

        Yeni içeriklerin yanında The Hound & Corpse güncellemesiyle birlikte oyuna Steam Cloud Save desteği geliyor. Bu destekle birlikte oyundaki kayıt dosyalarınız Steam'e yükleniyor ve siz kayıt dosyalarınızı kaybettiğinizde veya başka bir PC'ye geçtiğiniz de de bu kayıt dosyalarına ulaşabiliyorsunuz. 

       Güncellemenin getirdiği diğer yenilikler ise oyunu öğrenmenizi kolaylaştıracak bir oyun içi sözlük, yeni iksirler ve daha fazla yeni eşya... Bu güncellemeyle birlikte oyunun daha dengeli bir hal alacağını da belirtelim. 

       The Hound & Corpse güncellemesi 15 Temmuz'da The Darkest Dungeon oyuncularına sunulacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak darkestdungeon.com darkest dungeon red hook studios rpg sıra tabanlı gotik roguelike bağımsız steam playstation 4 playstation vita
Yeniden Ekranlara Gelen Heroes Dizisine İki Yeni Oyun Eşlik Edecek! EA: "Küçük Yapımcılara Yardım Etmek de Bizim Görevimiz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

letingo

9.7.2015 23:32:45

0
Bir ara Youtube kanalım için çekimini yaptım. İlk Türkçe seriyi ben yapmıştım fakat pek tutmadı gibi. Zaten kanalımda küçük. Büyük keyifle aldım, büyük keyifle bir süre oynadım fakat sonra sıkıldım. Tam sürüm çıksın da öyle başlarım dedim. Bekliyorum bakalım.

op.55 no.1

9.7.2015 19:16:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: OoO_21 Oyunu uzun zamandır oynuyorum, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. Ama oyun zorluk dengesizliği yüzünden sinirden köpürmeme sebep oluyordu. Bakalım bu güncelleme neler değiştirecek.
Hocam her dungeon için farklı stratejiler var doğru heroları seçip doğru itemlerle doğru saldırıları yaparsanız oyun ciddi biçimde kolaylaşıyor.

OoO_21

9.7.2015 17:39:42

0
Oyunu uzun zamandır oynuyorum, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. Ama oyun zorluk dengesizliği yüzünden sinirden köpürmeme sebep oluyordu. Bakalım bu güncelleme neler değiştirecek.

EyesNight

9.7.2015 16:57:21

-1
Very good
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkest Dungeon
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız