Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon'ın Konsol Sürümü için Çıkış Aralığı Verildi


       Şubat ayının başından beri Steam Erken Erişim'de yer alan başarılı sıra tabanlı RPG oyunu Darkest Dungeon'ın, PlayStation 4 ve PlayStation Vita sürümü için çıkış aralığı verildi.
 
       Darkest Dungeon'ın resmi Facebook sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre oyunun
bu iki sürümü için geliştirilme aşaması başladı. Darkest Dungeon'ın ne zaman PlayStation 4 ve PlayStation Vita'ya geleceğini kesin olarak söyleyemeyen yapımcı ekip oyunun 2016'nın başında konsol çıkışını yapacağını dile getiriyor. 
 
       Karanlık bir atmosfere ve hikayeye sahip olan Darkest Dungeon'ı PC için Steam üzerinden 31 TL'ye satın alabilirsiniz. Oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdan Sıcağı Sıcağına videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com darkest dungeon red hook studios rpg sıra tabanlı gotik roguelike bağımsız steam playstation 4 playstation vita
The Witcher 3'ün Eski Yapımcılarının Yeni RPG Oyunu Ortaya Çıktı: Seven The Talos Principle, Xbox One için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkest Dungeon
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız