Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls Remastered PC Portunu QLOC Üstleniyor

 
   Dark Souls Remastered PC portu üzerinde çalışan firma belli oldu: QLOC.

   Kotaku'nun haberine göre, QLOC remastered versiyon üzerinde bir yıldan fazla bir süredir çalışıyor ve orijinal oyunun geliştiricisi FromSoftware da port için Polonyalı firmaya yardım ediyor.
 
   QLOC bundan öncesinde Injustice 2 PC, Dragon’s Dogma: Dark Arisen PC, Dead Rising HD Remaster, Resident Evil 6, DmC: Devil May Cry ve Super Street Fighter IV: Arcade Edition portlarını gerçekleştirmişti.

   Dark Souls Remastered 25 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dark Souls Remastered Dark Souls yenilenmiş hd grafik soulslike oyun
Haftanın Espor Gündemi: 9 Days Gone'da Saatlerce Sinematik Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

David Attenborough

7.2.2018 13:22:29

0
Grafikleri en azından 3. oyun kadar iyi olur mu sizce?

Nexi-Ma

6.2.2018 21:14:36

0
çıksın artık. Bekliyoruz

David Attenborough

19.1.2018 17:55:57

0
Serinin en zor oyunu Dark Souls 2'ydi bana göre. DS 1 bir yerden sonra çok zor gelmiyordu.

Dark Poison

18.1.2018 12:32:23

0
Bakma işte oyuncu milleti illaki birşeyleri birşeyle kıyaslayacak,ister istemez bende yapıyorum bazen,ama totale geldi mi oyun iyi ve rafineyse zaten her türlü bağrımıza basıp seviyoruz.Souls evreni başlı başına kült mertebesinde oyunlar zaten.Biri birinden bir tık farklı olsun olmasın,eşi benzeri az rastlanır atmosferi seri geneline sunabilmiş çok fazla seri yok zaten.

brkylmz19990102

17.1.2018 19:05:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

Keşke çıksa.Ben Dark souls serisini fanatik boyutta zaten seviyorum.Benim için Demons souls'un yeri ayrı hepsi bu.
Anlıyorum hocam sadece nedense herkes sanki demon souls , dark souls , bloodborne sanki aynı serinin oyunuymuş gibi eleştiri yapmaya çalışıyor tamam soulsborne diye birşey var ama bu bir oyun türü gibi birşey oldu seri değil . Yapımcılarda ufak referanslar dışında 3 serinin evrenini bir tutmuyor , mekaniklerini farklı yapıyor . Şimdi " ah o nioh un mekanikleri ne kadar iyiydi ds3 yaklaşmadı bile o mekaniklere " desek ne kadar saçma olur demi ? (evet biliyorum çıkış zamanlarını ) Sırf yapımcı ortak diye oyunlar bir tutuluyor ona çok kızıyorum .

Dark Poison

17.1.2018 18:28:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

demon souls 2 niz çıksında bir kurtulun ya dark souls a laf söylemekten bıkmadı şu demon souls cular .
Keşke çıksa.Ben Dark souls serisini fanatik boyutta zaten seviyorum.Benim için Demons souls'un yeri ayrı hepsi bu.

porsux

16.1.2018 12:28:18

+1
garip şekilde dark souls 2 de ben daha çok zorlanmıştım. şu her öldüğümüzde canımızın bir gıdım gitmesi olayından ötürü. dark souls 1 muhteşem bir oyun. Fakat olağanüstü bir zorluğunu hatırlamıyorum. Birkaç tane çileden çıkartan canavarı var, yok değil.

BSC Misafiri

16.1.2018 08:20:45

+7
dark souls'â bile çok sığ diyenleri gördük. daha neler göreceğiz bakalım.

Zebercet

15.1.2018 23:28:42

0
Demon's Souls daha iyidir ama daha iyi olmak nedir deseniz tanımlayamam. Ben şahsen daha çok etkilenmiştim Demon's Soulstan. Bosslar ve mekanlar daha çok hoşuma gitmişti. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Capra Demon gibi salak saçma bosslar yoktu. Keşke o da gelse pcye ama zor bu saatten sonra.

stalker(1979)

15.1.2018 23:09:51

0
Mause desteği var mı pc versiyonun?

GhostTurk61

15.1.2018 22:23:52

0
demon souls oldukca kolay bir oyun yapmayın gençler özellikle bossları daha kolaydı tek zorluğu checkpoint olayı idi.

BSC Misafiri

15.1.2018 22:15:05

0
Demon's Souls RPG özellikleri yönünden de çok daha iyi bir oyun. Karakterin iyi-kötü özellikleri questleri vardı. Yurt the Silent Chief çevremizdekileri öldürüp telefisi mümkün olmayan sonuçlar doğuruyordu. Dark Souls çok sığ bir oyun

2K

15.1.2018 19:12:25

+2
Injustice 2 dışında firmanın diğer port ettiği oyunlar gayet sorunsuz oyunlardı. Injustice 2'de ilk başta sorunsuz başlıyor fakat daha sonradan karakterlere çıkan bazı ekipmanlar oyunu bozabiliyor. Dark Souls, Demon's Souls konusuna gelirsek. Demon's Souls, zamanında Sony'in başarısız pazarlaması yüzünden çoğu oyuncu için arada kaynayıp giden bir oyun oldu. Durum böyle olunca çoğu kişinin oynadığı sevdiği Dark Souls yerine Demon's Souls'u övmek, savunmak daha 'cool'. Demon's Souls çok güzel bir oyun hatta dövüş animasyonları olarak Dark Souls'dan daha iyi bile diyebiliriz fakat mekanlar Dark Souls'a göre daha düz, keşfetmesi daha kolay. Lore ve hikayesi Dark Souls kadar iyi değil ve keşfedilecek gizli şeyler Dark Souls'da daha çok. Demon's Souls için Dark Souls'un beta hali diyebiliriz. Dark Souls'da tamam daha çok bonfire var, karakterler eşyaları satıyor, silah geliştirme daha kolay fakat hiç bir şey bilmeden video izlemeden Dark Souls'a girdiğiniz anı düşünün. Blighttown'da yolunuzu bulmaya çalıştığınız anı, her yerden tuzakların çıktığını. Tonla düşmanı, tuzağı geçip bir de o karanlıkta yolunuzu bulup chest bulup sonunda ödül var diyip açıp mimic çıkıp öldükten sonra o ekrana baktığınız anı düşünün. Anor Londo'un okçularını düşünün ya da. Mekan ve tasarım olarak Demon's Souls'un 10 katı olduğu için Dark Souls tabi ki daha fazla bonfire olacak. Dark Souls bitidikten sonra aklınızda olduğundan daha kolay bir oyun olarak kalıyor çünkü her boss'un her alanın püf noktası var. Capra Demon'un üstüne gidip saldırınca çıkmanın imkanı yok ama arkada merdivene çıkın iş bir anda kolaylaşıyor kimi boss sizle dövüşürken ayarlarsanız kendi kendine aşağı düşüyor. Bunları önceden video izleyerek oynarsanız tabi ki kolay olur ama bonfire nerede bilmeden o taktikleri bilmeden bir de çok soul'unuz varsa o heyecanı yaşatabilen başka bir oyun yok. Zaten bu firmanın diğer oyunları oynadıysanız aşina oluyorsunuz. Demon's Souls, Dark Souls 1,2 ve Bloodborne bitirdikten sonra Dark Souls 3'de çoğu bossu ilk denemede geçtim çünkü firmanın oyunlarını oynadım üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum. Dark Souls'un remastered'ı gelsin ilk zorlandığım gibi tabi ki zorlanmıcam. Oyunun başlarında en güçlü silah nereden alınır, hangi düşmana nasıl attack yaparım hepsini biliyorum. O kadar oynadık üstüne videolar izledik. Fakat ilk oynayan ya da oyunu bilmeyen biri için aşırı zor olacaktır. Zaten ilk oynadığım zaman bu oyunu bitirmek imkansız sanırım diye köşeye atmıştım. Son olarak Dark Souls'da strength build yaparsanız işini daha kolay oluyor ama Demon's Souls'da bir Royalty sınıfını seçip oynayın ya da videolarını izleyin bossu durduğunuz yerde tek tuş ile yeniyorsunuz.

Lyzard

15.1.2018 18:54:52

+2
Tum seriyi oynamis biri olarak soyleyebilirim ki serinin en iyi oyunu acik ara Dark Souls 1, ardindan da Demon's Souls'tur. En iyi hikaye ve ortam da kesinlike dark souls 1 dedir. Hicbir souls oyunu bu oyunun epikligine yaklasamadi. Demon's souls her ne kadar iyi bir baslangic olsa da DS1 in ancak prototipi olabilir gozumde. Tendancy denen sacma sapan bir sistem, bir elin parmaklarini gecmeyecek silah cesitliligi, ameleligi zorluk olarak itelemeleri vs. Ulan moon crescent kasmanin neresi zorluk? Bok gibi saatlerce ugrasiyosun iste mal gibi, zor falan degil. Ameleligi zorlukla karistirmayin lutfen

brkylmz19990102

15.1.2018 16:29:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison Demons SOuls çok zor bir oyundu yaw.Birşeyi savunacam derken diğer gerçeği çarpıtmaya gerek yok.Habire bonfire sunmayan bir oyundu Demons Souls.Boss savaşlarından önce bonfire felan araki bulasın.Onun haricinde boss savaşları olmadan önce spawn edebileceğin NPC takım arkadaşı,online co op derken gittikçe zorluğu azalan Souls oyunlarının hiçbiri Demons Souls'un zorluk seviyesine yaklaşamadı.
demon souls 2 niz çıksında bir kurtulun ya dark souls a laf söylemekten bıkmadı şu demon souls cular .

brkylmz19990102

15.1.2018 16:26:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bütün Souls oyunlarının suyunu çıkardım en kolayı Dark Souls. *Tasarım olarak Demons Souls açık ara daha iyi. Dark Souls'ta capra demon, Bed of chaos, Blighttown gibi berbat mekanlar düşmanlar var. Demon Souls'ta daha oyunun başında devasa Tower Knight görmüştük. Nexus uzak ara daha iyiydi.. *Demons Souls'ta büyü alabilmek için bossları tek tek kesmek gerekiyor. O da yetmiyor Ng+larda da kesiyorduk. Dark Souls'ta ise parayla NPCden satın alıyorsun oyunun ortasında en uçuk büyüleri alıyorsun. Pyro'u da para ile geliştiriyorsun oyunun ortasında... * Dark Soulsta unique silah almak çok kolay ve twinkling titanite Sınırsız. Demon's Souls skill gerektiriyor ve Colerless soul limitli. *Demons Souls'ta farm yapmak daha güzel. Black World'ta daha çok soul, çok güçlü düşmanlar, güçlü materyeller veriyor(True Souls), White world'ta heal ve silahlar. * Demons Souls'ta "Level drain" yapan boss var. Black World tendency var, Soul hp penalty var.. Dark Souls'ta risk yok hiçbirşey yok istediğin kadar öl devam et. * Oynanış olarak Dark Souls çok daha kolay. Ninja yüzügü taklası aşırı hızlı, düşmanlar yakalayamıyor. Havels Shield ölümsüz. Çok fazla checkpoint bonfire eklediler nooblar için. *End game content konusunda da Demons Souls önde. Northern Regalia silahı veriyor. Karakterinin karması silahın gücünü arttırıyor. Dark Souls'ta kıytırık bir sword veriyor özel efekt yok..
Anlattığın şeylerin çoğu ds2 yi andırdı hp penalty güçlü büyülerin bosslardan ng+ ile alınabilmesi . Gerçi bonfire asetic gibi aynı şeyleri tekrar yapmaktan kurtaran bir sistem getirmişlerdi ama onun spawn olmayı kesen düşmanlar içinde kullanıldığı bir olayı var herneyse . Ayrıca fazla bonfire eklenmesi olayına katılmıyorum hem ashen one konseptine çok uyuyor hemde aynı şeyleri tekrar tekrar yapma derdinden kurtarıyor . Oyunlardada işsizlik bir yere kadar ama ruh kasma olayını anlarım . Şöyle düşün tek oyunda oyundaki içeriklerin tamamına ulaşmanı sağlıyordu dark souls 1 oyundaki zorluk barını bozmadan ki bu bile iyi bir oyun yapar bence . Ayrıca ornstein and smough ve artorias bossu için bile saygı duruşu hakediyor bu bossların etkisi diğer oyunlarda yoktur .

kollaps

15.1.2018 16:22:52

+2
sen oyun mekaniğinin oyuncuya çektirdiği eziyeti ve gereksiz ameleliği güzel birşey olarak görüyorsun dark souls'un daha dengeli daha oturaklı yapısını nooblara yönelik yapıldı diye eleştiriyorsun. ben oyunun başından sonuna kadar yani 50 saatlik kısımda yaşadığım tecrübeye bakarım, demon's souls çok sevdiğim zevk aldığım bir oyundu öyle ki dark souls 1'den sonra 2. sıraya koyarım ama bunun yanında eksi yönleri ve oturmamış havada kalan mekaniği de çoktu. her itemi toplayacağım süper build kasacağım diye oynarsan evet zordu ama normal oynayışta oyunu bitirdiğimde elimde yüzlerce heal itemi vardı, estus sistemi çok daha iyi mesela. boss fightlar ilk defa bu tür bir oyun oynayanlar için zor evet ama ds1 bossları her türlü daha iyiydi. world tendency olayından intihar ederek kaçabiliyordun ve gereksizce her seferinde nexus'u tırmanıp atlamak zorunda kalıyordun. ayrıca zor oyun daha iyi oyundur diye de birşey yok, zaten zorluk da belli bir mantıkta olmalı, oyuncuya başarma hissi vermeli ama hayattan soğutmamalı. bonfire mekaniği bu noktada çok iyi bir sistem, ben çok sık olduğunu da düşünmüyorum ilk oyunda ayarı çok iyiydi. ds1 serinin en kolayı lafına sadece gülüyorum. ayrıca arka plan hikayesi, npc görevleri ve hikayeleri ayrı bir güzeldi. çoğu oyun serisinde olan birşeydir eski oyunu en yukarıda tutma, bazı oyunlar eskisini aratır ama bunun souls serisi için geçerli olduğunu düşünmüyorum, en azından ilk 2 oyun için. ds1 çok daha dengeli oturaklı ve geniş dünyası olan bir oyundu.

BSC Misafiri

15.1.2018 15:49:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kollaps iki oyunu da oynadım dark souls'un ilk oyuna göre daha kolay olduğu bir şehir efsanesi, demon's souls'un adı çıkmış hesabı ilk oyun olduğu için milletin hafızasına çok zor şeklinde yerleşmiş. world tendency olayı gereksizdi çünkü herkes nexus'ta intihar ediyordu bu yüzden. büyü ile oyun çok kolaylaşıyordu ayrıca, tek zorluğu bonfire sisteminin olmayışıydı. ikinci oyun birçok konuda çok çok daha iyiydi, ilk oyunun üstüne çok şey koydu firma, harita tasarımı olsun oyun dünyasının büyüklüğü olsun estus ve bonfire sistemi olsun, boss tasarımları, mekan çeşitliliği vs. casual olduğu konusu tamamen bir saçmalık, oyunun zorluğu çok daha dengeliydi, mekanikler daha insani ama boss savaşları daha zorluydu. serinin en epik oyunuydu bence, sonraki iki oyunda da üstüne çıkabildiklerini düşünmüyorum.
Bütün Souls oyunlarının suyunu çıkardım en kolayı Dark Souls. *Tasarım olarak Demons Souls açık ara daha iyi. Dark Souls'ta capra demon, Bed of chaos, Blighttown gibi berbat mekanlar düşmanlar var. Demon Souls'ta daha oyunun başında devasa Tower Knight görmüştük. Nexus uzak ara daha iyiydi.. *Demons Souls'ta büyü alabilmek için bossları tek tek kesmek gerekiyor. O da yetmiyor Ng+larda da kesiyorduk. Dark Souls'ta ise parayla NPCden satın alıyorsun oyunun ortasında en uçuk büyüleri alıyorsun. Pyro'u da para ile geliştiriyorsun oyunun ortasında... * Dark Soulsta unique silah almak çok kolay ve twinkling titanite Sınırsız. Demon's Souls skill gerektiriyor ve Colerless soul limitli. *Demons Souls'ta farm yapmak daha güzel. Black World'ta daha çok soul, çok güçlü düşmanlar, güçlü materyeller veriyor(True Souls), White world'ta heal ve silahlar. * Demons Souls'ta "Level drain" yapan boss var. Black World tendency var, Soul hp penalty var.. Dark Souls'ta risk yok hiçbirşey yok istediğin kadar öl devam et. * Oynanış olarak Dark Souls çok daha kolay. Ninja yüzügü taklası aşırı hızlı, düşmanlar yakalayamıyor. Havels Shield ölümsüz. Çok fazla checkpoint bonfire eklediler nooblar için. *End game content konusunda da Demons Souls önde. Northern Regalia silahı veriyor. Karakterinin karması silahın gücünü arttırıyor. Dark Souls'ta kıytırık bir sword veriyor özel efekt yok..

Dark Poison

15.1.2018 15:01:52

0
Demons SOuls çok zor bir oyundu yaw.Birşeyi savunacam derken diğer gerçeği çarpıtmaya gerek yok.Habire bonfire sunmayan bir oyundu Demons Souls.Boss savaşlarından önce bonfire felan araki bulasın.Onun haricinde boss savaşları olmadan önce spawn edebileceğin NPC takım arkadaşı,online co op derken gittikçe zorluğu azalan Souls oyunlarının hiçbiri Demons Souls'un zorluk seviyesine yaklaşamadı.

kollaps

15.1.2018 14:16:09

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dark Souls casual bir oyun ve Demons Souls'un basitleştirilmiş hali... Zor özellikleri çıkarıp Ninja Flip taklası, Pyro, Havels Shield gibi abuk sabuk şeyler eklediler. Demons Sould'ta farm yapmak için Black World'a giriyorduk Black Phantom Skeleton, Giant Goblinler yakaladı mı 1000+ damage vuruyordu. Dark Souls'da farm kolay Unique Knight Halberd oyunun başında düşüyor. Twinkling titanite sınırsız... Şimdi de çözünürlük bebelerini avlamak için oyunu tüm platformlara çıkarıp para koparmak istiyorlar. 7 yıllık bir oyun için 40 dolar gerçekten çok fazla..
iki oyunu da oynadım dark souls'un ilk oyuna göre daha kolay olduğu bir şehir efsanesi, demon's souls'un adı çıkmış hesabı ilk oyun olduğu için milletin hafızasına çok zor şeklinde yerleşmiş. world tendency olayı gereksizdi çünkü herkes nexus'ta intihar ediyordu bu yüzden. büyü ile oyun çok kolaylaşıyordu ayrıca, tek zorluğu bonfire sisteminin olmayışıydı. ikinci oyun birçok konuda çok çok daha iyiydi, ilk oyunun üstüne çok şey koydu firma, harita tasarımı olsun oyun dünyasının büyüklüğü olsun estus ve bonfire sistemi olsun, boss tasarımları, mekan çeşitliliği vs. casual olduğu konusu tamamen bir saçmalık, oyunun zorluğu çok daha dengeliydi, mekanikler daha insani ama boss savaşları daha zorluydu. serinin en epik oyunuydu bence, sonraki iki oyunda da üstüne çıkabildiklerini düşünmüyorum.

BSC Misafiri

15.1.2018 13:18:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: gursoyf Vay arkadaş eskiden oyunlara grafik yaması ücretsiz gelirdi. Oyuncular sevindirilirdi. Şimdi grafik yamasını remastered diye parayla kakalıyorlar. Biz de aldığımız sürece bu böyle devam edecek. Kolay parayı kim istemez.
Neyse bugün remaster şeysini grafik yaması sananlarda çıktı.

BSC Misafiri

15.1.2018 12:41:39

0
Dark Souls casual bir oyun ve Demons Souls'un basitleştirilmiş hali... Zor özellikleri çıkarıp Ninja Flip taklası, Pyro, Havels Shield gibi abuk sabuk şeyler eklediler. Demons Sould'ta farm yapmak için Black World'a giriyorduk Black Phantom Skeleton, Giant Goblinler yakaladı mı 1000+ damage vuruyordu. Dark Souls'da farm kolay Unique Knight Halberd oyunun başında düşüyor. Twinkling titanite sınırsız... Şimdi de çözünürlük bebelerini avlamak için oyunu tüm platformlara çıkarıp para koparmak istiyorlar. 7 yıllık bir oyun için 40 dolar gerçekten çok fazla..

chris92

15.1.2018 12:27:20

+1
Remastered dediğin şeyin en fazla fiyatı 50 tl olmalı ama bu paragöz firmalar yüzünden bu çıkacak oyunun fiyatı 40 dolar bize geliş fiyatıda 150 lira indirim olacak deniyordu o bile olmuyormuş bildiğim kadarıyla bakın diğer firmalara bioshock olsun bedava bile veren oldu 150 tl nedir insaf ya

emrahcey

15.1.2018 11:25:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: gursoyf Vay arkadaş eskiden oyunlara grafik yaması ücretsiz gelirdi. Oyuncular sevindirilirdi. Şimdi grafik yamasını remastered diye parayla kakalıyorlar. Biz de aldığımız sürece bu böyle devam edecek. Kolay parayı kim istemez.
Konu biz değiliz. Konu: Amerika ve Avrupa insanın alım gücü ve bitmek bilmeyen alış veriş çılgınlığı...Adamlara ne versen parayla alıyorlar ?

gursoyf

15.1.2018 10:54:53

+2
Vay arkadaş eskiden oyunlara grafik yaması ücretsiz gelirdi. Oyuncular sevindirilirdi. Şimdi grafik yamasını remastered diye parayla kakalıyorlar. Biz de aldığımız sürece bu böyle devam edecek. Kolay parayı kim istemez.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls Remastered ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız