Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls II: Rogue Warrior Çizgi Filmi Kaçmaz


     Dark Souls 2'nin piyasaya çıkmasına kısa bir süre kaldı. Bu oyunu merakla bekleyen hayranlardan biri boş durmamış ve 1980'li yılların çizgi filmlerinden esinlenerek Dark Souls II: Rogue Warriror adlı bir çizgi film hazırlamış.
 
    Bu çizgi filmde sadece çizimler 1980'li yıllara ait değil. Müzikler ve klişe sözler de dikkatimizden kaçmıyor. Örneğin "Sevgilisini elinden aldılar, o da onların ruhlarını alacak" gibi ayrıntılar dikkat çekici. Dark Souls II: Rogue Warriror'ın çizgi filminin tanıtımını aşağıda bulabilirsiniz. Tabi ki uzun metrajlı bir şeyler gelmeyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
The Order 1886'nın Karakterlerinden Detaylar Mario Kart 8 için Resmi Direksiyon Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sarge61

27.2.2014 21:49:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Dunyanin en overrated serisi. Hikaye yok senaryo yok rpg sistemi bayat ama sirf 'zor' diye insanlar abartiyor. Yalan dolan. Rpg turu altinda adlandirilmamasi lazim.
Yok dediğin herşey fazlasıyla var, oyun sana ağır kaçıyorsa b.k atmak zorunda değilsin, skyrim, fable felan oynayabilirsin kalorisiz rpg niyetine.

BSC Misafiri

27.2.2014 15:52:17

0
oyuna kimse kötü demiyor rpg olarak güzel ama abartıyorlar insan ona tepki gösteriyor oyuna zor diyorlar neresi zor karakterin enerjisini en aşağıda tutup bir darbede ölerek zor oyun olmaz senaryo yok harita yok ne yapacağın belli değil dön dolaş dur (iki seriyide bitirmiş biriyim ) witcher, skyrim, fable lost chapter ve daha niceleri asıl rpg bunlar....

BSC Misafiri

27.2.2014 11:44:30

0
Dünyanın en kaliteli oyun serilerinden birisi. The Witcher'dan tutun da indie oyunlara kadar etki etmiş. Mükemmel multiplayer modları bulunan bir oyun. Hikayesi ayrıntılı değil, ama sunum efsane. Kendinizi o dünyanın bir parçası gibi hissediyorsunuz. Karakter gelişiminin bu kadar hissedildiği bir başka seri daha yoktur. Karakteri iliklerinize kadar hissedersiniz. Skyrim'de bile bu durum böyle değildi. Kendi karakterinizi geliştirdiğinizi bu kadar hissettiğiniz kaç tane RPG serisi var? Souls serisi efsanedir, türü size hitap etmeyebilir orası ayrı konu. ama bu seriyi RPG bir RPG severin beğenmemesi ya beceriksizliğindendir, ya da psikolojik sorunları vardır. Oyunu kendine düşman edinmiştir.

BSC Misafiri

27.2.2014 11:15:17

0
Dunyanin en overrated serisi. Hikaye yok senaryo yok rpg sistemi bayat ama sirf 'zor' diye insanlar abartiyor. Yalan dolan. Rpg turu altinda adlandirilmamasi lazim.

emrahcey

27.2.2014 11:00:10

0
TEk jetonla Shinobi- Final Fight - Double Dragon bitirenlerin devridir. Ölünce en baştan başlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız