Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Passage Yeni Transferlerini Duyurdu

 
     League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi'nin başarılı ve köklü takımlarından Dark Passage League of Legends takımının ormancı rolüne Atilla “mypleasure” Keskin'i, orta koridor rolüne ise Koray “Naru” Bıçak'ı transfer ettiğini duyurdu. 
 
     Geçtiğimiz sezon Doğuş Üniversitesi Aurora Akademi takımına transfer olan Atilla “mypleasure” Keskin, Mojito’nun ceza almasıyla nişancı rolünden ormancı rolüne geçiş yaptı ve burada kendisini başarıyla gösterdi. Doğuş Üniversitesi Aurora takımına transferinden önce ise çeşitli Yükselme Ligi takımlarında nişancı rolünde yer aldı. 
 
     Koray "Naru" Bıçak, 2011-2015 yılları Şampiyonluk Ligi'nde mücadele ettiği Dark Passage takımında adeta rakip tanımamış ve kesintisiz başarılar elde etmişti. 2016 yılında Bahçeşehir SuperMassive takımına transfer olmasının ardından uluslararası turnuvalara katılmayı başarsa da "en iyi orta koridor oyuncusu" ünvanını elinden kaptırdı. Ardından BAU SuperMassive'den ayrılan Naru, Team Galakticos takımına transfer oldu. Burada istediği başarıyı sağlayamadı.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Cyberpunk 2077 Evreninden Başka Oyunlar da Çıkabilir (Güncelleme) BLAST Pro Series Los Angeles 2019 Turnuvasının Programı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız