Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Danny Bilson: En Baştan Taliban'ı MoH'a Eklemezdim

Medal of Honor'daki Taliban mevzusu uzun bir süre Amerikalıları rahatsız etmişti.
 
     THQ patronu Danny Bilson'dan EA'e gönderme! EA'in uzun bir süre gündemi meşgul eden Taliban konusu bildiğiniz üzere oyun çıkmadan önce çok konuşulmuş, üzerinde yazılmış ve çizilmişti.
 
     Ekim ayında çıkan oyun için Taliban'ın bir terörist güç olduğunu savunanlar oyuna bu örgütün konulmasına büyük tepki göstermişlerdi. EA ise bir süre kararından dönmemiş daha sonra son dakika kararı vererek oyunun multiplayer kısmındaki Taliban seçiminin ismini "Opposing Force" olarak değiştirmişti.
 
     Olan oldu, oyun çıktı ve EA'in beklediği satış başarısına ulaşamadı. Aradan o kadar süre geçmesine rağmen bu konuyla ilgili birinin daha görüşleri var. THQ'dan Danny Bilson, Medal of Honor ve Taliban konusunu ele aldı ve "en başta Taliban'ı oyuna eklemezdim" dedi.
 
    Bu hafta New York'taki bir etkinlikte konuşma şansı bulan Bilson, EA'e akıl verirken, Homefront ile ilgili yapılan kötü eleştirileri de yanıtladı ve Amerika ile Kuzey Kore arasındaki bir savaşı konu alacak olan oyunun başarılı olacağını savundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Medal of Honor EA Games EA Los Angeles DICE PC PS3 Xbox 360 thq danny bilson taliban
GoG'dan Broken Sword Fırsatı Street Fighter Şampiyonunun Yeni Favori Karakteri!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.1.2011 17:24:52

0
Sağdan soldan duyduğunuz haberlerle değil de, oyunu oynayın da eleştiri yapın. Castro değil onun dublörü öldürülmektedir. Ve Castro oyun boyunca öldürülmemektedir. Böyle aklınızca Black Ops'u protesto edeceğinize hele bir oynayın öyle gelin. Dublörünü öldürmek de propagandaysa gidin camdan aşağı atın zaten kendinizi. Her savaş oyununda o olmayan Vietnam zaferinden bahsedilirken gelip burada Castro'nun dublörü öldürüldüğü için Black Ops'u protesto edeceğinize oturun sütünüzü için uyuyun lütfen. O Modern Warfare'da ne propagandalar yapıldı, kaç kere Amerika kraldır dünyayı ezer geçer tarzında. İnsanların beynine beynine Amerika daima kazanır düşüncesi sokulurken Call of Duty serisi senin için bitmedi de Castro'nun dublörü öldürüldüğü için mi bitti ? Biz buna kısaca "Benim PC Black Ops'u kaldırmıyor ulen aha dur şurada aşağılayım oyunu" düşüncesi diyoruz.

BSC Misafiri

14.1.2011 17:20:37

0
homefront un reklamını yapacak işte.

servetbugra

14.1.2011 16:33:34

0
eline sağılık sinemanyak bende bundan bahsediyorum,tepkilerini black opsa yapsınlar bari burada gerçekleri yansıtıyo black ops direk castroyu hedef alıyo bana göre call of serisinin bitmesi call of u yaratanların işten atılmasıyla isim altında saçma sapan şeyler yapmak.

sinemanyak

14.1.2011 16:28:36

0
Adamlar amerikanın emellerini apaçık ortaya koysa da bu bir oyun olduğundan ve zaten oyunda böyle tasvir edildiğinden oynayan kişi bunu kahramanca görüyor. Ayrıca sükse yapan Call of Duty serisinin hepsinde bu kahramanlık var ama burada ana karakter direk Castro"yu öldürmeye gidiyor. Propaganda sahneleriyle dolu oyun. "that's the day we succeed!!!" Anca oyunda olur güzel kardeşim, çok beklersin.

servetbugra

14.1.2011 16:12:37

0
reklam kokan hareketler bunlar mike,taliban asker mi asker kime göre asker onları savunanlara göre asker kime göre terör kime göre ninja,artislik yapmak istiyolarsa cod:black opsa yapsınlar orada ülkenin liderini öldürme görevi veriyolar ediyolar fazla artizlenen olmadı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız