Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Daha Hiç Bir Şey Görmedin ki!"



     God of War III'ün şu ana dek video'ları ekran görüntüleri ve haberleri oyunun destansı bir havada geçeceği büyüsünü zaten üzerimize işlemeye yetmişti.
 
     Oyunla ilgili en ufak haber alınca artık heyecanlanıyoruz. Birkaç gün sonra Kratos'u tekrar yönlendirme isteği parmak uçlarımıza kadar çok net bir biçimde hissedilir durumda...
 
    Oyunun yönetmeni John Hight'ın da oyunla ilgili söyleyecekleri varmış, dinleyelim... Oyunun ilk 15 dakikasını oynama şansı bulan ve oyundan inanılmaz derecede etkilenen şanslı bir site yöneticisine röportaj veren Hight'ın ilk cümlesi şu oluyor: "Daha hiç bir şey görmedin ki!"

    Hight, oyunun ilk 15 dakikasının harika olduğunu vurgulayan sunucuya oyunun içinde olan diğer durumların yanında bunların hiçbir şey olduğunu söylüyor. Heyecanını gizleyemeyen Hight bir kahkaha patlatarak sanki oyunu tamamen anlatmak istermiş gibi göründüğünü sunucudan gizleyemiyor.
 
    16 Mart'ı ölüm sessizliğiyle beklediğinizi biliyoruz. Tamam Mass Effect 2, Heavy Rain ve daha bir çok harika oyunu bu sene içerisinde göreceğiz ancak God of War diyince sular duruyor, bunu bende kabul ediyorum ve olası "Senenin en iyi oyununu" sabırsızlıkla bekliyorum...


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War 3 Sony PS3 Kratos
Bethesda: Brink Çıkış Tarihi Haberleri Spekülatif Toy Soldiers Bu Çarşamba Xbox Live'da

GwynBlade

1.3.2010 22:08:10

0
GoD of Game...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War 3
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız