Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM Eternal: The Ancient Gods, 1. Bölüm Şimdi Oynanabilir

 
DOOM Eternal: The Ancient Gods, 1. Bölüm, id Software'in satış rekorları kıran ve eleştirmenlerden tam not alan oyunu DOOM Eternal'ın yeni tek oyunculu bölümü, şimdi Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia'da oynanabilir.
 
Khan Maykr'i yenmeyi ve diriltilen Icon of Sin'i imha etmeyi başaran DOOM Slayer'ın savaşı henüz daha yeni başlıyor. Öfkeni serbest bırak ve Maykr'ın diyarına doğru emin adımlarla ilerlerken şimdiye kadarki en büyük sınavınla yüzleş. Güçlü yeni tehditleri alt et, göklerde yeniden düzen sağla ve evreni kaosa sürükleyen yozlaşmayı açığa çıkar.
 
The Ancient Gods, Birinci Bölüm DOOM Eternal Deluxe Edition'a veyaBirinci Yıl Bileti'ne sahip olan tüm oyuncuların erişimine açıldı. The Ancient Gods, 1. Bölüm ayrı olarak da satın alınabilir ve satın alındığında BATTLEMODE'a erişim de sağlar. Oyuncuların The Ancient Gods, 1. Bölüm'ü satın alıp oynamak için DOOM Eternal'a sahip olmaları gerekmez.
 
Birinci Yıl Bileti 139 TL'ye satın alınabilir; The Ancient Gods 1. Bölüm ve 2. Bölüm'ü içerir.

David Levy ve Andrew Hulshult'ın bestelediği yepyeni müziklere sahip yeni, heyecanla dolu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Halo: The Master Chief Collection Xbox Series Güncellemesi 17 Kasım'da Çıkacak Zula Klan Turnuvası Duyuruldu

BSC Misafiri

20.10.2020 22:07:56

0
Xbox storeda oyun gözükmüyor, satışa çıkmadı mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız