Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOOM (1993) ve DOOM II Steam Versiyonları Güncellendi

 
Bethesda Softworks, klasik DOOM oyunları DOOM (1993) ve DOOM II'nin güncellenmiş versiyonlarını 2020'nin başlarında Bethesda.net'e getirmişti ve bu versiyonlar geniş ekran desteğiyle 60FPS ve ek içerikleri oyun içerisinden indirmeyi sağlayan bir menü ekliyordu.

Bugün itibarıyla oyunların Steam'deki versiyonları da güncellendi.

Steam'de The Ultimate DOOM veya DOOM II: Hell On Earth'e sahipseniz oyunların güncellenmiş versiyonları otomatik olarak kütüphanenize eklenecek.

Oyunları başlatırken orijinal DOS versiyonlarını da seçebilirsiniz.
 
Bethesda Softworks ayrıca bu iki oyunun tüm versiyonları için büyük bir güncelleme yayınladı.
 
Güncelleme orijinal DOOM oyunu için sinemaskop olmadan 16:9 geniş ekran desteği, DeHackEd desteği, split-screen multiplayer için Deathmatch 3.0, iOS versiyonu için yeni dokunmatik kontroller ve kontrolcü desteği, PlayStation 4, Switch ve PC versiyonları için Gyro Aim desteği, crosshair'in rengini değiştirebilme, FPS limiti belirleyebilme, Ultra-Violence+ zorluk seviyesi ve daha fazlasını ekliyor. Detaylara slayersclub.bethesda.net adresi üzerinden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Lab Zero Games Patronu Tüm Çalışanları Kovdu Mulan Vizyona Girdi, İnceleme Puanları Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız