Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DNF Duel'in ikinci Açık Beta Testi 1 Nisan'da Başlıyor

 
 
Dungeon Fighter tabanlı dövüş oyunu DNF DUEL için ikinci açık beta testi 1 Nisan TSİ 05:00 'de (1 Nisan'ı 2 Nisan'a bağlayan gece) başlayacak, 4 Nisan TSİ 05:00'de (4 Nisan'ı 5 Nisan'a bağlayan gece) sona erecek. Açık beta testi PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında geçerli olacak. Bunun yanı sıra yakın zamanda onaylanan oynanabilir yeni karakter Ghostblade'i sergileyen “New Challenger” adlı yeni bir fragman da yayınlandı. 
 
Dünyanın en popüler ve en çok oynanan RPG'lerinden biri olan Dungeon and Fighter şimdi 2.5D aksiyon dövüş oyunu olarak geri dönüyor. Her biri farklı becerilere ve kişiliklere sahip 10 büyüleyici karakter arasından seçim yapın. Zekanızı kullanarak üstünlük kurun ve rakiplerinizi alt edin.  
 
DNF DUEL, 28 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DNF Duel Neople Arc System Works Dungeon Fighter Dövüş Oyunu
Guardians of the Galaxy'nin Xbox Game Pass'e Eklenmesi için 5-10 Milyon Dolar Ödendiği Bildirildi Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Elden Ring ilk Sırayı Koruyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DNF Duel
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız