Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DICE'ın 1990'larda Geliştirdiği Ancak Çıkarmadığı Project Hardcore 2019'da PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

 
DICE'ın 1990'lı yılların başında geliştirmeye başladığı ve 1994'te Sega Genesis, Mega CD ve Commodore Amiga için çıkarmayı planladığı metroidvania platform oyunu Project Hardcore hiçbir zaman piyasaya sunulamamıştı. DICE yeni nesil oyun konsollarına odaklanmak için geliştirme sürecini tamamlamadan oyundan vazgeçmişti.

23 yılın ardından İsveçli geliştiricinin artık herhangi bir veri veya dokümana sahip olmadığı için oyunun kaybolduğu düşünülüyordu. Ancak 2017 yılında şans ve bazı arkadaşların yardımıyla, Strictly Limited Games oyunun orijinal halinin bir kopyasını bulmayı başardı.

Yayıncı Strictly Limited Games eski DICE ekibinden birkaç kisi ile birlikte oyunu tamamlayacağını ve 2019'un ilk yarısında PlayStation 4 ve PS Vita'ya geleceğini duyurdu.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha fazla detay için oyunun resmi websitesini de buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
pc bsc
Fe, Ghost of a Tale, Punch Club ve Daha Fazlası Origin Access'e Eklendi Sniper: Ghost Warrior Contracts PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

Sonic.Storm

16.8.2018 23:30:37

0
Amiga efsanelerinden Turican'ı hatırlattı. Zamanında çıksa onun gibi tutardı muhtemelen. Güzele benziyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız