Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe'e Süper Sunucular Geliyor

En azından Super-Server'lar, Server Merge'e (Sunucu birleştirme) oranla kulağa daha hoş geliyor.
 
     Warner Bros. Interactive Entertainment, bu yılın başında çıkan DC Universe Online'ın oyuncu azlığı çeken sunuculardan yakınan oyuncularını dinlediğini ve önümüzdeki ay Süper Sunucular ile hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.
 
     Süper Sunucuların (Super-Servers) hizmete girecek olması ilk başta DC Universe için iyi bir gelişmeymiş gibi anlaşılsa da, oyuncu kaybeden diğer MMO'ların sunucuları birleştirmesinden pek de farklı değil. Yapımcının açıklamasına göre önümüzdeki ay Kuzey Amerika ve Avrupa oyuncuları için her bir Region'a hizmet edecek Süper Sunucular devreye girecek. Kısa bir süre sonra oyunun PC sürümü için test sunucusu aktif edilecek, sonrasında ise PlayStation 3 için çalışmalar başlayacak.
 
     Daha başlayalı kısa bir süre olan DC Universe Online bu şekilde oyuncu kaybetmeye devam ederse, yapımcıların F2P (Ücretsiz) modelini gözden geçirmeleri gerekebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
9 Yaşındaki Çocuğun Hayali Gerçek Oldu Diablo 3 Geliyor Gibi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız