Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe Online'dan Görev Videosu

 
     Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) tarafından geliştirilen DC Universe Online'ın yeni bir görev videosu yayınlandı. Yapım ekibinden Chris Cao, oyunda diğer oyuncular ile gerçekleştirilecek görevlerden biri olan Gorilla Island'ı anlatıyor.
 
     Gorilla Island, DC Universe Online'ın uçsuz bucaksız dünyasının bir köşesinde bulunan gizemli bir ada. Üzerindeki yanardağa uzaylı gemisi düşmüş ve adada yaşayan goriller uzaylıların teknolojilerine sahip olmuşlar. Bu noktada oyuncular devreye girerek dünyayı ele geçirmek isteyen bu gorillere karşı koymak için yola çıkıyorlar. Karakterler bu gorillere karşı savaşıyorlar, iyi tarafta olduğu için tutsak olan gorillere yardım ediyorlar ve teknolojiyi sonuna kadar kendi üzerinde kullanmış olan bir goril (Boss) ile takım halinde mücadele ediyorlar.
 
     DC Universe Online'ın görevlerinden birinin, senaryosundan oynanışına kadar tanıtıldığı Gorilla Island videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
MotorStorm: Apocalypse'in İlk Yapımcı Günlüğü R.U.S.E İçin Ücretsiz DLC Yayınlandı

Céltics

14.1.2011 19:27:41

0
Yine baya iyiymiş herzaman ki gibi :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız