Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe Online: Fight for The Light Yayında!

Green Lantern ile oyuna hareket gelecektir.

     Sony Online Entertainment, DC Universe eklentisi Fight For The Light'ın 6 Eylül Salı günü yani tam olarak bugün oynanışa sunulacağını açıkladı.
 
     Fight For The Light, oyuna eklenen yedinci güç seçeneği olacak ve Green Lantern'ın yeşil güç yüzüğünün sunduğu sınırsız güçleri kullanmamıza olanak sağlayacak.Yeşil güç yüzüğünü taşıyan kişi olarak yaratacağınız yeşil enerjiyi bükebilir, her şeye dönüşebilen bir ışık demetini silahınız olarak kullanabilirsiniz. Örneğin düşmanınınızın etrafında yeşil ışıktan yapılma bi kafes yaratarak onu hareketsiz kılabileceksiniz ki bu eklenti boyunca ele geçireceğiniz en basit saldırınız olacak.
     Yeşil renkten hoşlanmayanlar için aynı güçlere sahip, Green Lantern'in baş düşmanı olan Sinestro tarafından yönetilen Yellow Lantern birliklerini de seçenekleriniz arasında olacak. Seçeneğiniz sadece enerjinin renk farkını belirlemeyecek tabii ki, enerji yaratışlarınızda Yeşil (irade) ya da Sarı (Korku) renklerden aldığınız güce göre farklılık gösterecek.Örneğin Green Lantern olan biri yarattığı dev yeşil yumrukla düşmanını saf dışı ederken, daha vahşi olan Yellow Lantern birliklerine ait karakterler bu kez dev, sarı enerjiden bir iskelet eli çıkararak düşmanını avucunda sıkarak öldürebilecek.
 
     Ayrıca oyuna eklenen Coast City, S.T.A.R Labs ve Sciencells Prison adındaki mekanlardan yepyeni görevleriniz olacak. Eğer iflah olmaz bir MMORPG oyuncusuysanız ve DC Universe Online'ın suyunu çıkarıp yapacak yeni bir şeyler bekleyenlerdenseniz, Fight For The Light sizin için bulunmaz fırsat.

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
Tekrar Bakılması Gereken 5 MMO RoM'a Yeni İçerik ve Güncelleme Detayları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.12.2011 23:58:57

0
beyler ben oyunu indirdim ama yüklenmesi uzun sürüyor ne yapıcam :S ?

dataman

30.11.2011 21:04:55

0
eklentiyi alınca premiuma geçtin mi? bahsedilene göre 5dolar üstü oyun içeriği alan premiuma geçiyo ama sadece markette mi geçerli PSN deki dlcler de ekleniyo mu bilmiyorum.

bera336

29.11.2011 22:28:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaşlar bu oyunda nasıl bu dlcyi alıcaz bedava direk karakter yaratırkenmi green lantern falan seçicez?a
arkadaşım ben uzun ugraşlar sonucu ebaydan psn card alıp psnden eklentiyi indirdim.Evet karakter yaratırken süperman lex luthor ve flashın özelliklerinden birisini alabiliyorsun dlc indirince bunların arasına green lanternde ekleniyor

BSC Misafiri

22.9.2011 09:10:24

0
arkadaşlar bu oyunda nasıl bu dlcyi alıcaz bedava direk karakter yaratırkenmi green lantern falan seçicez?a

BSC Misafiri

7.9.2011 12:30:33

0
oyun f2p degil diye biliyorum.

swat57

6.9.2011 23:20:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: SineBirYan Bu oyunu oynamaya çok heveslendim başta baya da gittim fakat sonra her zamanki premium oyuncularla ilgili aralarındaki farklar hakkında yorumları okuyunca sonradan soğudum.
Oyun free to play mi yoksa?

SineBirYan

6.9.2011 21:52:52

0
Bu oyunu oynamaya çok heveslendim başta baya da gittim fakat sonra her zamanki premium oyuncularla ilgili aralarındaki farklar hakkında yorumları okuyunca sonradan soğudum.

cenkakay0808

6.9.2011 21:48:33

0
oyundan fazla beklentimiz yok ama eğlenceli olacak :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız