Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC, Black Adam'ı Sinematik Evrene Nasıl Ekleyeceğini Hala Düşünüyormuş

 
Bildiğiniz gibi DC de aynı Marvel gibi kendi sinematik evrenini yaratmaya çalışıyor. Çalışıyor diyorum çünkü 2016'dan bu yana deniyorlar ve karmaşıklıktan başka bir şey henüz yok. Bu karmaşıklık Black Adam filminin yapımcılarını da eklemiş.
 
Geçtiğimiz günlerde Variety'e konuşan Black Adam'ın yapımcısı Hiram Garcia, Black Adam filminin DC'nin ortak sinema evrenine nasıl bağlanacağını hala düşündüklerini söyledi. Özellikle diğer karakterler ile nasıl bağ kuracakları üzerine oldukça kafa yoruyorlarmış.
 
Black Adam filminin başrolünde Dwayne Johnson bulunuyor. 24 Aralık 2021'de de vizyona girmesi bekleniyor. Evrene nasıl bağlayacaklarını ve evrenin geleceğini açıkçası ben de çok merak ediyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber black adam oyuncular vizyon tarihi ertelendi
Ewan McGregor, Obi-Wan Dizisine Diğer Star Wars Yapımlarından Daha Çok Heyecanlı Crystal Caves HD PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.9.2020 21:09:25

+1
Aynen, içine ettiler. Dc'sinematik evreninin temeli olması gereken filmere kafalarını yoracaklarına, gidip kötü karakterlerin filmleri ile uğraşıyorlar. The Joker' filmi bunlara göre bir başarı elde etti($) ya... "Sinematik evrenin içine ettik, bari solo kötü karakterlere abanalım", diye düşünüyorlar, zannımca. (Zamanında fox'un film hakları elinde olan) Deadpool filmleri(kötü veya antihero, herneyse) film olarak +18 olmasının da etkisiyle sinemada başarılı olunca, bunlarda diğer bazı firmalar gibi film hakları elinde olanların yaptığını yaparak, hem aktör veya aktörlerin hemde çizgi-roman okurlarının ilgisini ve parasını çekebileceklerini düşüyorlar. Önceki yorumlara katılmakla birlikte, Disney'aldığı Marvel bu sinematik evreni kurma işini 10'küsür yıla yayarak,en azından Dc'ye göre iyi bir durumda... Neyse uzun bir yazı oldu. Sabırla okuyan arkadaşlara teşekkürederim...

Punisher155

14.9.2020 17:55:27

0
Onca yıl geçti adamların hala kafası karışık yahu madem adamı nasıl evrene sokacağınızı bilmiyosunuz neden yıllardır Black Adam duyurusunu yaparak aktörüne kadar hazırlığını tamamladınız? Bu adam şimdilik evrende olmasa herkes küfür mü edecek size? Daha Shazam anca yavaş yavaş otururken hemen kötüsüne solo film çekmek nedir diye sorarlar adama önce bi Shazam'ı herkes sinemada tam anlamıyla hazmetsin. Black Adam filmi başından beri saçmalığın daniskasıydı, Shazam 2'nin kötüsü olacak tamam işte azcık aklı olan bunu yapar zaten. Allah aşkına gram onurunuz varsa defolun gidin ben bile sizden daha iyisini yaparım bu işin, Amerika'da yaşayan DC fanlarından gönüllüler bulsunlar çizgiromanlara hakim olanlardan onlara yaptırsınlar hikaye/senaryo işini. Mis gibi karakterler muazzam bir evren bir avuç gerizekalının elinde ordan oraya şamaroğlanına döndü yıllardır ne Man of Steel 2 ne de Ben Affleck'li bir solo Batman çekemediler ki çekseler ortalama kalitede filmler çıksa bile parayı kıracaklar ama kafaları basmadığı halde hala koltuklarındalar şaka gibi yemin ederim şaka gibi.

BSC Misafiri

14.9.2020 15:37:19

0
Bence ayrı tutun, buna kafa tutacak adam sayısı az çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız