Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'nin PlayStation 1 Versiyonu, Dreams'in İçerisinde Yaratıldı

 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams'in içerisinde bu yılın en çok beklenen yapımlarından Cyberpunk 2077 yaratıldı.
 
PlayStation 1 sürümü benzetmesi ile yaratılan bu oyunun adı ise Cyberpunk 1997. Oyundan 4 dakikalık bir video yayınlandı ve gerçekten eğlenceli. Bearly Regal tarafından yaratılan bu oyunun üzerinde hala biraz çalışılması gerekiyor. Ancak insan bu tarz şeyleri görünce gerçekten Dreams için heyecanlanıyor.
 
Dreams'in geliştirme sürecinin bittiğini geçmiş günlerde öğrenmiştik. Dreams 14 Şubat 2020'de PlayStation 4 için çıkacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Microsoft Yeni Neslin Başlarında Çıkaracağı Tüm Özel Oyunları Xbox One'a da Getirecek PlayStation Kullanıcıları Son 10 Yılın En İyi Oyunu Olarak The Last of Us'ı Seçti

carleybatteries

11.1.2020 01:40:04

0
Şaka bir yana çok tatlı olmuş. İnsanın gidip dreams alası geliyor. Yok bende böyle yetenekler diyetek durduruyorum kendimi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız