Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberpunk 2077'den Yeni Görsel Paylaşıldı

 
CD Projekt Red'in önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan yeni oyunu Cyberpunk 2077'den yeni görseller paylaşıldı. Son zamanlarda neredeyse her gün Cyberpunk 2077'den yeni bilgiler paylaşılıyor. Bu sefer ise daha önce fragmanda gördüğümüz, oyun içerisinde de kullanabildiğimiz motosikletimizin fotoğrafı oyunun resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Tek bir görsel paylaşıldı ancak az da olsa motosikleti daha yakından görebiliyoruz. 
 
Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077'de cinsiyet seçiminin vücut seçimi olarak değiştirildiğini, oyunun ara sahnelerinin de birinci şahıs açısında olacağını öğrenmiştik. Ayrıca Cyberpunk haritasının Witcher 3'ten daha küçük ancak daha dolu olacağını öğrenmiştik. Geçtiğimiz günlerde ise oyundan 14 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. Buraya tıklayarak oyuna ait tüm haberlere ulaşabilirsiniz. 
 
Cyberpunk 2077; 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Cyberpunk CDProjekt PC RPG
StarLadder Major 2019'da Final: Astralis Ve AVANGAR Arasında Gerçekleşecek! The Surge 2'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.9.2019 06:45:50

+1
Gelde böyle güzel bir karakteri görmeden oyna..

TheNewAtilla

9.9.2019 00:31:37

0
16 nisana çok var. Gazlamayın yeter
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız